Posetite prvu PyCon Balkan 2018 konferenciju, koja će se održati od 16. do 18. novembra u Hilton hotelu u Beogradu

PyCon Balkan je prvi događaj ove veličine na Balkanu i veoma smo ponosni što dovodimo veliki broj eminentnih stručnjaka u ovoj oblasti koji će deliti svoje znanje i procene za budućnost našim stručnjacima, kao i početnicima. Sam događaj je osmišljen tako da svaka osoba koja je zainteresovana da unapredi svoje programerske veštine može da nauči nešto korisno. Nije potreban određen nivo predznanja da bi ste učestvovali i to je nešto na čemu smo insistirali od samog početka.

Razlog zbog koga smo se upustili u organizaciju ovako velikog i zahtevnog događaja jeste želja da pomognemo razvitak Python zajednice u Srbiji. Naš cilj je da osnažimo IT zajednicu u zemlji i regionu i ojačamo poziciju Balkana kao jednog od tech centara ovog dela sveta. Smatramo da Beograd, Srbija i ceo Balkan zaslužuju da se nađu i budu prepoznati na mapi ovakvih događaja.

Na tome moramo da radimo jer, ako mi sami ne brinemo o svojoj zajednici, ne možemo da očekujemo ni interesovanje i trud drugih. Konferencija PyCon Balkan 2018 će biti održana od 16. do 18. novembra u Hilton hotelu u Beogradu, a svi zaiteresovani posetioci ulaznice za ovaj događaj mogu kupiti ovde.

Više informacija o predavačima, temama i samoj konferenciji možete pronaći na veb sajtu pyconbalkan.com .