Predstavljamo: ASUS ROG ELITE eSports League of Legends tim

ASUS, najveći proizvođač kompjuterske i gejming opreme sa ponosom predstavlja svoj League of Legends tim, koji će braniti boje ASUS-a na regionalnim turnirima i takmičenjima Zapadnog Balkana u ovoj veoma popularnoj igri. 

Asus

Ako bi morali da odaberemo najprepoznatljivijeg, ASUS je sigurno najpopularnije ime među PC gejmerima, jer je jedini proizvođač koji ima celu paletu proizvoda koji su neophodni da bi jedan profesionalni gejmer došao do krajnjeg cilja – pobede. Svemu tome svedoči i podatak da je ASUS tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, grafičkih karti i monitora u našem regionu, a moglo bi se reći da ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma. Sa više od 17.000 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji više od 5.500 inženjera, kompanija je u 2016. godini ostvarila prihod veći od 14 milijardi dolara.

ASUS LOL tim koji će od ove godine dati sve od sebe da budu prvi na svim regionalnim takmičenjima, nosi naziv „ASUS ROG ELITE“ (www.facebook.com/asus.rog.elite ). Pomenuti tim, u prošlosti je nastupao pod nazivom „ELITE SQUAD“ i tokom prošle godine odneli su veliki broj ozbiljnih pobeda, među kojima je i prvo mesto na „ASUS GAMING CHALLANGE 2016“ turniru gde su odneli prvo mesto i izborili odlazak na multi nacionalno takmičenje u Indoneziji. Na ovom takmičenju osvojili su treće mesto. U Novembru mesecu prošle godine održan je najveći ikada gejmerski događaj, pod nazivom GAMES.CON gde je učestvovalo 124 LOL tima, a posetilo oko 30 000 posetilaca sa ZAPADNOG BALKANA. Na ovom turniru „ELITE SQUAD“  je odneo ubedljivu pobedu, dok su odmah potom na finalnom eventu FCS takmičenja u Decembru mesecu zauzeli drugo mesto.

Nov tek osnovan „ASUS ROG ELITE“ tim broji ukupno sedam igrača, čija imena možete pogledati ispod.

Top: Milan (Zeka) Spasojević

Mid: Đorđe (Baxa) Lapčević  

Ad carry: Gvozden (zdengvo) Moljković

Jungle: Luka (kaLuGG) Todorović

Support: Goran (Gentleman) Krakić

Sub-jungle: Daniel (Bager) Labus

Sub-support:  Đorđe (spale) Spasić

ASUS je prepoznao potencijal ovih mladih momaka, i sa sigurnošću daće sve od sebe da im pomogne da ostvare što više pobeda u težnji da do kraja godine budu prvi na listi svih turnira koji će se održati u našem regionu. Posvećenost, požrtvovanost, i pre svega želja za borbom uz najbolji gejmerski ASUS hardver samo su neke od prednosti sa kojima će „ASUS ROG ELITE“ tim probijati barijere do finalne pobede.