Predstavljanje digitalne transformacije na Dell Technologies Forumu 2019

Kompanija Dell Technologies (NYSE:DELL) najavila je svoj tradicionalni godišnji forum pod nazivom „Real Tranformation”, koji će se održati u Beogradu 12. novembra. Reč je o besplatnoj jednodnevnoj stručnoj konferenciji, koji ima za cilj da predstavi sedam stubova na kojima je bazirana Dell tehnologija. Učesnici će imati priliku da se povežu sa svojim kolegama, razmenjuju i stiču nova iskustva kroz razgovor sa najvećim stručnjacima iz oblasti tehnologije, kao i da otkriju i istraže pravu transformaciju koja je deo naše svakodnevnice.

Govornici

Stručnjaci iz cele Evrope dolaze na ovaj forum kako bi prezentovali inovativna tehnološka rešenja kompanije Dell, ali i odgovorili na pitanja učesnika. Keynote govornik biće Miroslav Vraneš (Sales Manager, Dell Technologies).

„Svedoci smo presudnog momenta u istoriji tehnologije. Valuta sadašnjosti više nisu novac, plemeniti metali, niti zemlja – to su informacije. Stoga, svaka kompanija koja bude preusmerila svoj fokus na protok informacija steći će značajnu kompetitivnu prednost u industriji”, rekao je Vraneš koji je diplomirao Informacione sisteme i tehnologije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, dok je 2018 godine stekao i svetski priznatu MBA diplomu Univerziteta u Šefildu.

Ostali govornici, lideri u oblasti tehnoloških dostignuća kompanije Dell Technologies, biće Goce Jankuloski (Regional Teritory Manager CEE, Dell Technologies), predstavnik kompanije Microsoft, zatim Ivan Bolfan (BDM Team Lead CEE Dell Technologies), Mladen Krivokuća (Senior Territory Manager Adriatics and Bulgaria), i mnogi drugi, dok će za pozdravni govor biti zadužen Sasho Tasevski (Senior SE Manager SEE, Dell Technologies).

Agenda

Posetioci će biti u prilici da učestvuju u devet sesija različite tematike, a neke od njih držaće predstavnici kompanija kao što su VMware i Microsoft. U okviru programa, Dell će održati i sesiju na temu „Žene u tehnologiji“, tokom koje će prisutni moći da se upoznaju, povezuju i razmenjuju iskustva.

Posebna pažnja biće posvećena zaštiti podataka, kao i celokupnom Dell Technologies portfoliju baziranom na cloud tehnologiji. Jedna od sesija baviće se pitanjem objedinjenog radnog prostora, tokom koje će biti predstavljeno rešenje pod nazivom Dell Technologies Unified Workspace. Pored toga, govoriće se i o inovativnim mogućnostima Dell EMC PowerEdge servera i PowerSwitch umrežavanja, a važna tema foruma biće i poboljšavanje produktivnosti zaposlenih, kada će biti predstavljen portfolio Dell EMC proizvoda za skladištenje i upravljanje podacima.

Okupljanjem industrijskih lidera, strateških partnera i korisnika na jednom mestu, ovaj forum pružiće uvid u sledeću tehnološku revoluciju. Kao globalni lider u oblasti informacionih tehnologija, Dell Technologies stvara inovativna rešenja koja digitalnu transformaciju pretvaraju u realnost.