Predstavljeni Alcatel LINKZONE CAT12 i LINKZONE CAT7

Kompanija TCL Communication predstavila je svoje najbrže LTE širokopojasne mobilne uređaje Alcatel LINKZONE CAT12 i LINKZONE CAT7 na Svetskom kongresu mobilne telefonije 2018. Laganog i prenosivog dizajna, uporedo sa značajno poboljšanom LTE brzinom i dužinom trajanja baterije, ova nova evolucija u Alcatel seriji hotspot uređaja će brzo i jednostavno povezati kupce sa njihovim poslom, voljenima i ostatkom sveta.

„Živimo u povezanom svetu gde je pristup pouzdanom internetu od suštinskog značaja za naš svakodnevni život bez obzira gde živimo ili gde nas put vodi“, izjavio je Christian Gatti, predsednik Alcatel Business Division i izvršni potpredsednik TCL Communication. „Od presudnog je značaja pouzdan pristup podacima koji nam omogućuje da komuniciramo sa svima, u svako doba i na svim mestima, a naši potpuno novi LINKZONE uređaji upravo to obezbeđuju.”

Alcatel Linkzone Cat12

Alkatelov, do sada najbrži, 4G LTE uređaj, LINKZONE CAT12 podržava maksimalnu download brzinu do 600Mbps i upload brzinu do 100Mbps, koristeći 3-kanalnu carrier agregaciju. To je takođe jedan od najmanjih hotspot uređaja dostupnih na tržištu, uprkos tome što ima masivnu bateriju od 4300mAh koja podržava 15 sati rada ili do 300 sati u stanju mirovanja sa uključenim dual-band WiFi a/b/g/n/ac. LINKZONE CAT12 u sebi sadrži i funkciju punjača, što omogućuje punjenje vaših mobilnih uređaja.

Pored toga, Alcatel LINKZONE CAT7 postiže maksimalnu 4G LTE brzinu prenosa do 300Mbps i učitava brzinom do 100Mbps, koristeći 2-kanalni agregator za prenose, dok je procenjeno da baterija traje čitavih 8 sati, tako da možete biti produktivni tokom celog radnog dana. Težina od 85g i dužina od 13,3mm, čini LINKZONE CAT7 neverovatno laganim i idealnim za nošenje u džepu ili torbi bez brige o gubitku internet veze.

Alcatel LINKZONE CAT12 i Alcatel LINKZONE CAT7 biće dostupni kasnije ove godine u odabranim regijama širom sveta po ceni od 179.99 evra (PMC) i 99.99 evra (PMC). Za više informacija, posetite www.alcatelmobile.com.