Prestižno internacionalno priznanje za Marantz M-CR611

Integrisana muzička linija Marantz M-CR611, koja se nedavno pojavila na domaćem tržištu, dobitnik je prestižnog internacionalnog priznanja Hi Fi Choice Group Test Winer.

Zvanično press saopštenje

Pored nagrađenog Marantz-a, u testu su učestvovali i proizvodi renomiranih svetskih proizvođača Cambridge Audio, Nova Fidelity, Revo, Ruark Audio i Sonoro.

M-CR611 nije samo zvučno najkvalitetniji već i cenovno najpristupačniji od testiranih uređaja, tako da je razliku moguće uložiti u kvalitetne zvučnike, kao što su, takođe nagrađivani, Q Acoustics 3020. Još impresivnija jeste činjenica da ovaj model poseduje najsuperiorniju specifikaciju u odnosu na ostale u istom cenovnom rangu. Model M-CR611 poseduje UPnP striming koji podržava PCM fajlove do 24-bita/192kHz, kao i DSD fajlove do 2.8 MHz. Dodatno, tu je FM radio i CD plejer kao i brojne napredne opcije poput Bluetooth bežične konekcije i strimovanja putem Wi Fi ili LAN konekcije (Internet radio, Spotify). Marantz M-CR611 se povezuje sa ostalim uređajima putem para optičkih digitalnih ulaza i analognog ulaza. Moguće je povezati čak 4 zvučnika, sabvufer kao i dodatno pojačalo (RCA izlaz). Instaliranje i podešavanje uređaja je jednostavno, naročito ukoliko korisnici već poseduju i WPS ruter, a skrol displej je jasan, brz i pregledan za korisnike. Osim klasičnog daljinskog upravljača, uređajem se može upravljati i putem aplikacija na Android i iOS platformama.

Marantz M-CR611 poseduje značajan zvučni kapacitet i reprodukciju na zavidnom nivou. Zvuk najvišeg kvaliteta i vrhunske performanse, čine ovaj Marantz-ov model pogodnim za reprodukciju različitih muzičkih stilova. Osim toga, uređaj odaje utisak umerenosti kroz balansiran zvuk, ali i moći kroz snažan bas.

Karakteristike uređaja

  • Tip: Integrisani CD sistem/pojačalo sa 24/192 mrežnim strimingom
  • Težina: 3,4 kg
  • Snaga: 2x60W
  • Dimenzije: 292x111x305 mm
  • Ključne opcije: 3.5mm izlaz za slušalice, analogni i 2 digitalna ulaza, Eternet, Wi-Fi, Bluetooth
  • Distributer za Srbiju: Player Plus