Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač AMD
  Serija AMD A10 APU
  Model A10-7890K
 Arhitektura Socket Socket FM2+
  Radni takt 4.1
  Max takt 4.3
  Izrada 28nm
 Integrisano L2 keš 4
  Grafička karta AMD Radeon R7
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 20-Apr-2016 07:04:42 - #197780

AMD A10-7890K je najbrži AMD-ov desktop APU model trenutno u ponudi sa 1.02 Tflopa teorijskih računarskih performansi. Ovaj procesor se uparuje sa vrhunskim AMD Wraith kulerom sa ciljem obezbeđivanja vrhunskih performansi kako računarske snage tako i hlađenja i nudi najbolje u klasi igračke performanse uz gotovo bešuman rad.

AMD A10-7890K

Igrači će korišćenjem pomenute kombinacije biti u mogućnosti da igraju najpopularnije online i eSports igre bez ikakvih posebnih podešavanja. Igrači mogu da uživaju u naslovima kao što su League of Legends, DOTA 2 i Counter Strike: Global Offensive.

AMD A10-7890K

AMD APU kombinuje snagu AMD centralnih procesora sa performansama diskretne Radeon R7 grafike u jednom SoC procesoru i podržava standarde kao što su DirectX 12, OpenGL, Vulkan i FreeSync sa ciljem obezbeđivanja najboljih mogućih performansi kao i striminga Xbox One igara na Windows 10 računarima.

Specifikacije:

  • Proizvođač: AMD
  • Serija: AMD A10 APU
  • Model: A10-7890K
  • Socket: FM2+
  • Radni takt: 4.1GHz
  • Maksimalni randi takt: 4.3GHz
  • Proizvodni proces: 28nm
  • Grafički procesor: AMD Radeon R7

Zaključak

Reč je o System on Chip procesoru koji sadrži AMD centralni procesor i Radeon R7 grafički čip za objedinjeno iskustvo. Ovaj APU model je uparen sa Wraith kulerom za poboljšan i gotovo bešuman rad sistema. Dizajniran je da obezbedi odlične performanse kada je reč o online naslovima i omogućava odličan rad kada je reč o sinhronizaciji igara sa PS4 konzole na Windows 10 sisteme.

Conclusion

This is a System on Chip processor comprising an AMD CPU and Radeon R7 graphics chip for a unified experience. This APU model is paired with the Wraith cooler for improved and silent operation system. It is designed to provide superior performance when it comes to online games and provides excellent performance when it comes to synchronizing games from PS4 console to Windows 10 systems.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 170€

winwin.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan