Program METRO Akcelerator obezbeđuje 120.000 evra za realizaciju najboljih ideja

Ukoliko imate startap firmu i imate ideju kako da razvijete inovativna rešenja za poslovne potrebe HoReCa sektora, prijavite se za učestvovanje u trećem po redu globalnom programu METRO Akcelerator i ostvarite svoje poslovne snove. Svakom od deset odabranih startapova METRO i Techstars ponudiće investiciju u iznosu do 120.000 evra i pristup mreži stručnjaka koji će im pomoći u daljem razvoju digitalnih rešenja.

METRO

Prva generacija startapova, koja je u sklopu programa METRO Akcelerator razvijala svoja rešenja za ugostitelje 2015. godine, uz podršku stručnjaka METRO-a i Techstars-a privukla je više od 52 miliona dolara investicija na globalnom nivou. Za ovogodišnji program mogu se prijaviti svi startapovi do 18. juna 2017. godine, koji razvijaju inovativne aplikacije za ugostiteljski sektor, putem sajta - https://hospitality.metroaccelerator.com

U septembru 2017. godine, u sedištu METRO Akceleratora u Berlinu, deset odabranih startapova unaprediće svoja znanja, ideje i poslovne veštine pod vođstvom iskusnih mentora. METRO i Techstars će odabranim startapovima na raspolaganje staviti stručnjake iz područja nabavke, prodaje, marketinga i komunikacija, biće obezbeđeno i korišćenje co-working prostora tokom trajanja programa, kao i članstvo u međunarodnoj mreži Techstars i METRO Akceleratora.

METRO

Digitalni alati koje razvija METRO Akcelerator, pomoći će METRO kupcima da povećaju svoju produktivnost, kada je u pitanju usluga i na taj način dodatno napreduju u digitalnom svetu, što će se direktno odraziti na celokupno unapređenje njihovog poslovanja.