Proširite horizonte s AOC-ovim idejama za multi - monitore

Beograd, 17. decembar 2018. – Specijalista za monitore AOC nudi širok spektar monitora za različite potrebe i namene. Mnogi od njih su savršeni za korisnike koji traže maksimalnu produktivnost ili najimpresivnije gaming iskustvo na multi – monitorima. Imajući to na umu, AOC je ponudio nekoliko jednostavnih ideja za različite korisnike, od gamera do profesionalaca. Ideje služe kao podsetnici da se poslovna efikasnost, igračko iskustvo i okruženje mogu dodatno poboljšati. Većina današnjih grafičkih kartica podržava čak više od tri različita izlaza što postavke multi – monitora čini jednostavnijim no ikad.

Dva AOC X24P1 (16:10) monitora jedan pored drugog za ultimativnu produktivnost

AOC-ov model X24P1 pripada poslovno orijentisanoj P1 seriji. Proporcionalni razmak 16:10 i rezolucija monitora od 1920 x 1200 piksela te veličine 24.1 inča (61.1 cm) pružaju više vertikalnih svojstava monitora u uporedbi s monitorima od 1920 x 1080 piksela i čini rad u proračunskim tabelama i dokumentima kao i pregledavanje web stranica sjajnim iskustvom. Poslovni svet je već svedočio dobrobitima korišćenja multi – monitora, tako što korisnici mogu simultano odrađivati više zadataka i izbeći situaciju u kojoj ne vide novi e-mail ili važnu notifikaciju.

AOC

Prema stududiji 1 sprovedenoj na Fakultetu Utah, konfiguracija multi – monitora povećava produktivnost za 10 posto i smanjuje greške za 33 posto, dok je preko 1 000 korisnika jedne ankete 2 procijenilo da je njihova produktivnost zbog rada na multi - monitorima povećana za čak 42 posto.

Zahvaljujući dizajnu monitora s tri stranice skoro bez okvira te mogućnosti nameštanja postolja, AOC X24P1 je savršen za rad u okruženju s multi - monitorima. IPS paneli s velikom preciznošću boje i širokim uglovima gledanja omogućuju vrlo prijatno korisničko iskustvo. Korisnici kao što su programeri kojima je potrebno više vertikalnog prostora mogu koristiti jedan ili oba monitora s mogućnošću rotiranja za 90 stepeni u vertikalnu poziciju.

AOC

Ultimativna HDR 144 Hz gaming postavka

Glavni monitor ove impresivne gaming postavke je AOC-ov zakrivljeni AGON AG322QC4, gaming monitor veličine 31.5’ inča (80,01 cm) s rezolucijom od 2560 x 1440, frekvencijom osvežavanja od 144 Hz i odzivom od 4 ms, savršeno prilagođen za single player i multiplayer akciju, RTS i borbene igre. Takođe je HDR-kompatibilan s VESA Display HDR 400 i ima prirodni rzmer kontrasta od 3000:1, koji će igračima omogućiti uživanje ​​u najnovijim igrama i filmovima s ambicioznom HDR grafikom na komfornom, velikom ekranu.

AOC

Ovaj neverovatan monitor može se postaviti uz AOC-ov 24.5 inčni (62.2 cm) G2590PX monitor vertikalno na levoj ili desnoj strani, što je poseno korisno za live streamere na Twitchu / YouTubeu jer omogućuje igračima da ih koriste kao sekundarni informacijski monitor, za prikazivanje live chata ili jednostavnu interakciju s korisnicima.

U vodoravnom položaju G2590PX je savršen za FPS igrače. Ova “zver” od gaming monitora dolazi s frekvencijom osvežavanja od 144 Hz i vremenom odziva od 1 ms. Dok je G2590PX opremljen AMD FreeSync tehnologijom, AG322QC4 podržava AMD FreeSync 2, kako bi gameri uživali u igranju bez zastajkivanja ili kidanja slike na oba monitora.

Vodoravna postavka idealna za slavne YouTube gamere

AOC-ova zakrivljena AGON AG352UCG6 “zver” od 35 - inčnog (88.98 cm) monitora za igre, s rezolucijom 3440 x 1440 UWQHD, rzmere slike 21:9, podrškom za Nvidia G-SYNC, frekvencijom osvežavanja od 120 Hz i VA panelom za impresivan kontrast razmere 2500:1. Istovremeno je pojačivač produktivnosti i odličan gaming monitor.

Na primer, video producenti često koriste softver baziran na timeline-u, pa je potrebno da imaju najširi mogući prozor za pregled celokupne vremenske linije svojih projekata. Zato ultraširoki ekran AG352UCG6 za njih predstavlja savršen izbor. Takvi korisnici mogu dopuniti ekran pomoću AOC AGON AG271QG monitora sa 27 inčnim (68.59 cm) WQHD (2560 x 1440 piksela) IPS monitorom s velikom preciznošću boja i podrškom za VESA montažu.

Korisnici mogu koristiti AG271QG u vodoravnoj ili vertikalnoj orijentaciji, na levoj ili desnoj strani ili na vrhu AG352UCG6, u zavisnosti o njihovom željenom načinu korišćenja.

Tri AOC C24G1 monitora za ultimativno “uranjanje” u gaming simulacije

Dok je i samo jedan gaming monitor iz AOC-ove nove G1 serije, kao što je 24 inčni (59.9 cm) C24G impresivan sam po sebi zahvaljujući izuzetnoj zakrivljenosti od 1500R, pozicioniranje triju takvih monitora vodoravno će pokriti punu perifernu viziju korisnika.

Frekvencija osvežavanja od 144 Hz, FreeSync i vreme odziva od 1 ms MPRT garantuju neprekidan užitak igranja. Igrači mogu gotovo besprekorno kombinovati tri C24G1 monitora paralelno s obzirom na njihov dizajn s tri stranice skoro bez okvira i potpuno prilagodljivog postolja.

Ovakva postavka monitora najpogodnija je za ljubitelje potpune posvećenosti igrama kao što su simulatori leta ili trke, pa uz njih mogu jednostavno rekreirati kokpit iz udobnosti svojih domova.