Prvi LG G-Sync monitor dostupan u Srbiji

Beograd, 22. novembar 2017. godine – Počevši od danas, i najzahtevniji ljubitelji video igara ​​mogu pronaći monitor svojih snova u ponudi kompanije LG Electronics (LG). Korejski proizvođač predstavio je prvi LG G-Sync monitor (model 34UC89G) UltraWide formata, sa odnosom stranica 21:9 i frekvencijom osvežavanja ekrana od 144Hz. Ovim proizvodom, kompanija je dopunila svoj FreeSync portfolio, popularan širom sveta već nekoliko godina, u skladu sa zahtevima brzorastuće gejming zajednice. Novi monitor dostupan je u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 131,999 RSD.

LG 34UC89G   Neometano iskustvo igranja zasnovano na kristalno čistoj, fluidnoj slici, brzini i izvanrednom prikazu, osnovni je zahtev ljubitelja video igara. Ipak, korisničko iskustvo ne kreiraju samo karakteristike monitora već i nivo sinhronizacije sa računarom. Dugo vremena je AMD FreeSync tehnologija bila odgovorna za upravljanje frekvencijom osvežavanja monitora, sve dok 2013. godine kompanija Nvidia nije predstavila svoju G-Sync tehnologiju koja upravlja sinhronizacijom frekvencije monitora i računara pomoću hardverskog rešenja ugrađenog u monitor. Ova tehnologija smanjuje ulazno kašnjenje i garantuje neisprekidan, savršeno fluidan prikaz. Nedugo nakon lansiranja, G-Sync je počeo da dobija na popularnosti, tako da je 2015. godine, Nvidia imala dominantan položaj na tržištu sa čak 82% tržišnog učešća u segmentu gejming monitora.

LG 34UC89G

Moć G-Sync monitora

Prateći navike i potrebe gejmera, Kompanija LG Electronics je liniju monitora naprednih karakteristika sa FreeSync tehnologijom dodatno unapredila visokokvalitetnim G-Sync monitorom (model 34UC89G) sa Nvidia video karticom koja se instalira direktno na zadnju ploču monitora. Sa G-Sync monitorom, slike dolaze do vašeg monitora munjevitom brzinom, bez ulaznog kašnjenja, čineći prikaz na monitoru neverovatno impresivnim, sa znatno realističnijim oblicima i likovima.

LG 34UC89G

Filmske avanture na zakrivljenom ekranu

Model 34UC89G je FullHD monitor dijagonale 34 inča sa frekvencijom osvežavanja ekrana od 144Hz i zakrivljenim UltraWide TM ekranom odnosa stranica 21:9. Osim uronjavajućeg iskustva koje ovaj monitor pruža, on takođe nudi neverovatno filmsko iskustvo. Ekspanzivni ekran ultra-širokih razmera otkriva područja koja nisu vidljiva na tradicionalnom monitoru sa odnosom stranica 16:9. Široki ekran daje dodatnu prednost ljubiteljima igara poput Final Fantasy, World of Warcraft i drugih masovnih višekorisničkih mrežnih igara (MMORPG) u kojima je veoma bitan pregled perifernog polja igre. Zahvaljujući In-Panel- Switching (IPS) tehnologiji, monitor nudi verodostojne, živopisne boje, sa uglom gledanja od skoro 180 stepeni, tako da su slike znatno realisitičnije i bez cepanja, čak i u slučaju brzih pokreta.

Sve za igru

Sa dinamičkom akcionom sinhronizacijom (DAS), ne postoji kašnjenje prikaza čak ni u najintezivnijim igrama, a stabilizator crne boje čini čak i najsnažnije crne tonove jasnim i vrlo detaljnim. To znači da ćete moći da prepoznate Call of Duty likove koji se kriju u senkama. Frekvencija osvežavanja od 144Hz garantuje da ćete imati jasnu, nezamućenu metu tokom munjevitih akcija u igri Battlefield4’s. Ovo je podržano ugrađenim vodičem za kabl miša, koji vam pruža slobodne pokrete u rukama. Takođe značajno, možete podesiti ugao visine i nagiba monitora prema svojim potrebama.

LG 34UC89G

Prvi G-Sync monitor kompanije LG dizajniran je tako da pruži najbolje korisničko iskustvo u igranju igara, a model 34UC89G je dostupan u Srbiji sa preporučenom maloprodajnom cenom od 131,999 RSD. U napredne karakteristike, LG gejming monitora najnovije generacije možete se uveriti na Festivalu gejminga i pop kulture Games.con, od 15. do 17. decembra na Beogradskom Sajmu.