Qnap 001-Bay NAS TS-128

Qnap 001-Bay NAS TS-128 je lagan, jednostavan za korištenje i moćan umreženi skladišni centar za backup, sinhronizaciju, daljinski pristup i kućnu zabavu. To je energetski efikasan i budžeta prijateljski, idealan da kućni korisnici počnu svoj lični cloud i ostanu povezani sa datotekama sa punom kontrolom. Pogledajte kako TS 128 može učiniti vaš digitalni život lakšim, jednostavnijim i zgodnijim.

Qnap 001-Bay NAS TS-128

  • Organizujte svoj sadržaj i rezervne kopije u jednoj centralizovanoj lokaciji
  • Sinhronizovanje fajlova između računara, tableta i mobilnih uređaja
  • Prikupljajte, uživajte, i delite veliki broj fotografija, muzike i video kolekciju
  • Stream-ovanje multimedijalne biblioteke preko DLNA sa drugim uređajima i na TV-u
  • Pristup, upravljanje i uživanje i to sve sa svojim fajlovima sa svojim tabletima i pametnim telefonima
  • Uživajte u App Center sa stotinama instaliranih aplikacija za povećanje različitih aplikacija

Dual-core procesor isporučuje visoke performanse

Qnap 001-Bay NAS TS-128 pokreće ARM v7 1.1GHz Dual-Core procesor sa 1GB DDR3 ram memorije koji isporučuje prosečnih 111MB/s čitanja i 89MB/s pisanja za lagani transfer podataka kao i pristup više korisnika u isto vreme. Visoke performanse i sposobnost uređaja da služi kao multi centar uz back-up ili download-ovanje fajlova bez poremećaja performansi uređaja.

Qnap 001-Bay NAS TS-128

Lagan, zgoadan za upotrebu i dizajn bez potrebe za alatom

Qnap 001-Bay NAS TS-128 ima Mini-Tower dizajn koji zauzima manje prostora na radnom stolu, što ga čini pogodnim za domove i male kućne/kancelarije. U poređenju sa tradicionalnim NAS Cooling Fan, TS-128 kućište je kompaktno. Tu je i miran izduvni sistem koji pomaže odvođenje toplote sa manje buke i prašine. Sa Tool-less dizajnom, lako možete ukloniti TS-128 bočni poklopac da se dodaju ili zamene hard diskovi. Qnap TS-128 je lagan, praktičan i funkcionalan NAS koji se dobro uklapa u vaš digitalni stil života.

Qnap 001-Bay NAS TS-128

Cross-platforma file sharing, centralizovano skladištenje podataka

Qnap 001-Bay NAS TS-128 podržava SMB/CIFS, NFS, i AFP protokole za razmenu fajlova preko Windowsa, Mac-a, Linux-a/Unix-a. Podatake, unosi i ISO slike CD i DVD, može da se centralno skladište na TS-128 i zaštićeni su integrisanim antivirus rešenjima.

Qnap 001-Bay NAS TS-128

Dobro zaokružen Backup & disaster recoveri rešenje

QNAP NetBak replikator podržava u realnom vremenu i zakazani backup podataka na Windows-u uključujući Outlook e-mail arhiviranje. Apple Time Machine je takođe podržan da obezbedi Mac OS X korisnicima rešenje da lako naprave rezervnu kopiju podataka na TS-128. Podržani su Širok spektar backup software-a treće strane, kao što je Acronis True Image i FarStone TotalRecoveri Pro. Prednji panel, USB 3.0 port na TS-128 ima jedan-touch-Backup funkciju da odmah napravi rezervnu kopiju podataka eksternih diskova sa samo jednim klikom, ili alternativno da napravite rezervnu kopiju podataka sa TS-128 eksternim diskovima. Solutions disaster recoveri uključujući RTRR, rsync i cloud backup skladištenje su takođe uključeni.

Qnap 001-Bay NAS TS-128

Centralizuje backup, obnavljanje i sinhronizacija sa hibridnim Backup Sync-om

"Hibrid rezervne kopije Sinhronizacija" konsoliduje backup, restauracije i sinhronizacije funkcije u primeni jedinstvene QTS aplikacije za lako prenošenje podataka na lokalnim, udaljenim kao i skladištenje cloud prostora kao sveobuhvatni plan za skladištenje podataka i disaster recoveri. Možete sinhronizovati fajlove između TS-128 i cloud skladištenje u realnom vremenu uključivanja Amazon Cloud Drive, Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, Iandek disk, i Box, i rezervne kopije datoteka na Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure, Google Cloud skladištenja, OpenStack Swift i WebDAV cloud servis. "Hibrid rezervne kopije Sinhronizacija" može da detektuje resprsnute datoteke kako bi se izbeglo pravljenje rezervnih kopija nepotrebnih podataka, a podržava datoteke kompresije backup-a za čuvanje prostora. Postoje fleksibilna podešavanja za istovremenu obradu datoteka i multi-thread prenos podataka za deljenje velikih datoteka na manje delove, u velikoj meri povećava brzinu prenosa datoteka za veću efikasnost u radu.

Qnap 001-Bay NAS TS-128

QTS - Jednostavan i efikasan

Zahvaljujući intuitivnim korisničkom interfejsu QTS, vaše NAS iskustvo je pametnije, glatko i spektakularno. Njegov moderan ravan dizajn pojednostavljuje "broj utovara", a inteligentni desktop vam dozvoljava da pronađete željene funkcije, brzo kreirate prečice na radnoj površini ili prečice grupa, prati važne informacije o sistemu u realnom vremenu, i otvara više aplikacija pokretanjem operativnog sistema Windows za više zadataka istovremeno, donoseći veću radnu efikasnost. QTS razbija barijere uređaja, platformi i geografije kako bi bio optimizovan za cloud iskustvo sa vama.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 14.840,99 dinara

Conclusion

Organize your content and backups in one centralized location. Synchronize files between computers, tablets, and mobile devices. The TS-128 features a mini-tower design that takes less desktop space, making it suitable for homes and small/home offices. Compared with a traditional NAS cooling fan, the TS-128 houses a compact and quiet exhaust that helps dissipate heat with less noise and dust. With the tool-less design. The TS-128 is a light, handy and functional NAS that fits snugly into your digital lifestyle.

Zaključak

Organizujte svoj sadržaj i rezervne kopije u jednoj centralizovanoj lokaciji. Sinhronizovanje fajlova između računara, tableta i mobilnih uređaja. Qnap 001-Bay NAS TS-128 ima Mini-Tower dizajn koji zauzima manje prostora na radnom stolu, što ga čini pogodnim za domove i male kućne/kancelarije. U poređenju sa tradicionalnim NAS Cooling Fan, TS-128 kućište je kompaktno. Tu je i miran izduvni sistem koji pomaže odvođenje toplote sa manje buke i prašine. Sa Tool-less dizajnom, lako možete ukloniti TS-128 bočni poklopac da se dodaju ili zamene hard diskovi. Qnap TS-128 je lagan, praktičan i funkcionalan NAS koji se dobro uklapa u vaš digitalni stil života.