Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G - Quad-core multimedia NAS sa PCIe slotom

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G ima jednostavan fizički dizajn koji se lako uklapa u kancelarijski i kućni prostor. Obezbeđuje PCIe port koji može povećati njegovu funkcionalnost: QNAP QM2 kartica za proširenje se može instalirati kako bi se dodala M.2 SSD / 10GbE povezivanje i podrška za Qtier auto-tiering tehnologiju, ili kompatibilna bežična kartica može se instalirati za korišćenje Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G kao bežična pristupna tačka.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G takođe podržava dvokanalnu 4K H.264/H.265 procesiranje kako bi omogućio nesmetano prikazivanje medija na svim povezanim uređajima. Pored toga, na Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G dostupan je širok spektar alata za produktivnost kako bi se poboljšala efikasnost rada medijskih kreatora ili kreativnih profesionalaca, a takođe i bogatio svoje multimedijalno iskustvo.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Proširite funkcionalnosti NAS sa PCIe slotom

Sa proširenjem PCIe, Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G pruža fleksibilnost u proširenju funkcionalnosti NAS-a i potencijalnih aplikacija. Instalirajte QNAP QM2 karticu kako biste obezbedili M.2 SSD / 10GbE konekciju ili koristite Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G kao bežičnu pristupnu tačku tako što ćete instalirati kompatibilnu bežičnu mrežnu karticu (npr. KNAP KVA-AC2600) ili povećati USB vezu Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G postavljanjem USB 3.1 10Gbps kartice.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Intel Celeron J3455 quad-core 1.5GHz CPU sa AES-NI enkripcijom

Pokreće ga Intel Celeron J3455 Quad-core 1.5GHz procesor (do 2.3 GHz), 2GB/4GB DDR3L RAM (do 8GB), dual Gigabit LAN portova i podrška za SATA 6Gb/s čvrste diskove, Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G pruža pouzdane performanse brzina čitanja i pisanja do 225MB/s. Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G poseduje Intel AES-NI hardversko ubrzano šifrovanje za pokretanje brzina prenosa do 225 MB/s sa AES 256-bitnim enkripcijom za oba punog NAS volumena i deljene fascikle, povećavajući performanse sistema uz obezbeđivanje sigurnosti osjetljivih podataka uskladištene u Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Zaštitite podatke sa snimcima

Snimci pomažu u zaštiti podataka tako što će u potpunosti snimati stanje i metapodatke sistema. Ako slučajno obrišete ili izmenite fajl, možete koristiti snimke da biste brzo vratili datoteku u prethodno snimljeno stanje. Snimci QNAP-a su blokirani i snimaju samo izmenjene podatke. Ovo ne samo da čuva prostor za skladištenje, već i smanjuje vreme potrebno za pravljenje rezervnih kopija i obnavljanje podataka. Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G podržava do 1.024 snimaka po NAS-u i do 256 snimaka po zapremini ili LUN-u.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Nadogradite svoje IT okruženje sa brzim i pristupačnim 10GbE QNAP-om!

Nenadmašni prekidači QNAP 10GbE / NBASE-T vam omogućavaju da trenutno nadogradite svoje mrežno okruženje po povoljnoj ceni. Sa mrežom od 10GbE možete uživati u blistavoj brzini prenosa, osnažiti zahtevane zadatke kao što su virtuelizacija i omogućiti istovremeni pristup velikim NAS-ovim datotekama u realnom vremenu koristeći više radnih stanica (idealno za video editing i multimediju). QNAP takođe obezbeđuje 10GbE PCIe mrežnu karticu za proširenje za računare Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G i Windows/Linux kako bi iskoristili prednost velikih brzina LAN okruženja.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Video transkodiranje u realnom vremenu

Budući da podržava naprednu devetu generaciju Intel HD grafika, Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G podržava dual-kanalni 4K H.264/H.265 harversko dekodiranje i real-time transkodiranje, dozvoljavajući vam da konvertujete video u univerzalne fajl-formate koji se mogu lagano puštati na više različitih uređaja. Zbog toga možete jednostavno deliti filmove i video zapise sačuvane na vašem NAS-u sa porodicom i prijateljima radi uživanja na nizu uređaja. Daljinski upravljač QNAP RM-IR004 (prodaje se zasebno) može se konfigurisati koristeći QButton da bi prilagodio radnje pojedinačnih dugmadi, pružajući korisnije NAS iskustvo.

Hardver Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G obezbeđuje H.264 / H.265 hardversku dekodiranje, kodiranje i transcoding mogućnosti. Međutim, kvalitet reprodukcije može da varira zbog faktora koji uključuju softver za reprodukciju, formate datoteka, korišćenje sistema i raspoloživi propusni opseg.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Više načina uživanja u video snimcima

QNAP nudi širok spektar multimedijalnih aplikacija kako biste lako uživali u fotografijama, muzici i video zapisima. QVHelper omogućava korisnicima da streamuju medijske datoteke ili muzičke liste pesama sa QNAP NAS na VLC plejer. Qmedia omogućava da se muzika, fotografije i video zapisi bez problema prenose na Android televizore ili set-top boxove. Video HD je besplatan dodatak KODI koji kombinuje KODI-jeve streaming i video dekodiranje mogućnosti i u potpunosti podržava funkcije Video stanice.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Povećajte produktivnost

Operativni sistem koji upravlja aplikacijom pruža rešenja za pojednostavljivanje sigurnosne kopije datoteka, upravljanja, pretraživanja i još mnogo toga. Sa File Station-om možete da pregledate i upravljate datotekama ne samo iz NAS-a već i sa više uređaja za skladištenje podataka; OCR Converter vam omogućava da izvučete tekst iz slika; Qfiling pomaže u automatizaciji organizacije datoteka, a Qsirch pomaže u brzom pronalaženju datoteka.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Sigurnosna kopija i pristup na više tačaka

Sa integrisanom sigurnosnom kopijom podataka, obnavljanjem i sinhronizacijom, Hibrid Backup Sync vam pomaže da jednostavno napravite rezervne kopije ili sinhronizujete podatke na Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G sa drugim QNAP NAS, USB memorijom (jednim dodirom) ili skladištenjem oblaka. Sa Qsync-om, možete takođe pristupiti vašim NAS datotekama sa računara, prenosnih računara ili mobilnih uređaja povezanih sa Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G u bilo koje vreme.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

NAS kao Multi-OS platforma

Stanica za virtuelizaciju i kontejnerska stanica pružaju sveobuhvatna rešenja za stvaranje virtualizovanih okruženja za poboljšanje poslovne IT infrastrukture, radnih tokova i produktivnosti.

Stanica za virtuelizaciju vam omogućava da pokrenete više Windows-a, Linux-a, UNIX-a i Android virtuelnih mašina na Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G. Virtuelno mrežno računarstvo (VNC) možete koristiti pomoću pregledača za upravljanje VM-ovima. Stanica za virtuelizaciju je idealna za organizacije koje pokreću više aplikacija na jednom NAS.

Kontejnerska stanica integriše LXC i Docker tehnologije lagane tehnologije za virtuelizaciju. Aplikacije možete da preuzmete iz ugrađenog Docker Hub-a da biste lako uvezli / izvozili kontejnerske aplikacije i upravljali kontrolom pristupa, uživajući u korist jednostavne instalacije, prenosivosti i visokih performansi.

Podržava panoramske fotografije i video zapise u 360 stepeni

QNAP NAS sada podržava popularni format snimanja panorame od 360 stepeni! Klikom na dugme za prikaz panoramske slike od 360 stepeni, ove fotografije i video zapisi biće prikazani kao panoramske medijske datoteke u 360 stepeni. QNAP mobilne aplikacije Qfile, Qphoto i Qvideo takođe podržavaju prikaz 360-stepenog formata.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G

Celo novo QVR Pro nadzorno rešenje

QNAP novo QVR Pro nadzorno rešenje vam omogućava da organizujete namenski, nezavisan prostor za skladištenje podataka za nadgledanje na Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G i iskoristite prednosti skalabilnosti i upravljanja skladištenjem od QTS-a. Sa QVR Pro-om, upravljanje fotoaparatom, alokacija prostora za skladištenje, gledanje uživo na kameri i reprodukcija postaju lakše. Takođe možete da koristite mobilnu aplikaciju QVR Pro klijenta za praćenje u bilo kom trenutku ili da koristite USB veb kameru kao mrežnu kameru ONVIF sa aplikacijom QUSBCam2.

Sveobuhvatno rešenje za nadgledanje za 24/7 monitoring

Surveillance Station pruža inteligentni sistem za upravljanje video zapisima koji pomaže u vođenju praćenja, video i audio snimanja i reprodukcije u realnom vremenu sa širokim opsegom prilagodljivih postavki kako bi zaštitili svoje fizičko okruženje. Možete koristiti Vmobile mobilnu aplikaciju za upravljanje nadgledanim kanalima u bilo kom trenutku i bilo gde, ili instalirati Vcam mobilnu aplikaciju kako biste pretvorili uređaj u mrežnu kameru kako biste odmah snimili svoj NAS.

Fleksibilno i ekonomično širenje skladištenja

Potrebno vam je jednostavno rešenje za povećanje kapaciteta za skladištenje kada se isprazni prostor. QNAP nudi nekoliko načina za proširenje vašeg NAS skladišta po potrebi kako bi se prilagodili podacima i poslovnom rastu.

Nadogradite RAID kapacitet - Pogoni sa niskim kapacitetom za zamenu velikog kapaciteta sa pogonom većim kapacitetom, tako da vaš QNAP NAS može da raste sa vašim poslom.

Priključite kućišta za proširenje - Povežite kućište za UX-800P ili UX-500P i koristite QTS Storage & Snapshots Manager za lako rukovanje proširenjem kapaciteta NAS.

VJBOD - Koristite VJBOD (Virtual JBOD) da biste proširili svoj kapacitet skladištenja koristeći neiskorišteno skladištenje druge QNAP NAS. Do 8 QNAP NAS može se montirati kao lokalni disk na Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G.

Pređite na novu NAS - Instalirajte NAS hard diskove u veću QNAP NAS i zadržite sve svoje postojeće podatke i konfiguracije.

Zaključak

Jednostavan fizički dizajn koji se lako uklapa u kancelarijski i kućni prostor. Qnap 004-Bay NAS TS-453Be-2G podržava dvokanalnu 4K H.264/H.265 procesiranje kako bi omogućio nesmetano prikazivanje medija na svim povezanim uređajima. Dostupan je i širok spektar alata za produktivnost kako bi se poboljšala efikasnost rada medijskih kreatora ili kreativnih profesionalaca, a takođe i bogatio svoje multimedijalno iskustvo. Sveobuhvatno rešenje za nadgledanje za 24/7 monitoring.

Conclusion

A simple physical design that can easily fit into office and home environments. The TS-453Be also supports dual-channel 4K H.264/H.265 processing to provide a smooth media viewing experience on all connected devices. In addition, a wide range of productivity tools are available for use on the TS-453Be to improve work efficiency for media creators or creative professionals, while also enriching their multimedia experience. Comprehensive surveillance solution for 24/7 monitoring.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 65.999,99 dinara