Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G - Vertikalni NAS sa Intel Quad-core procesorom i 4K ekranom

Dizajniran za poslovne i porodične korisnike sa vertikalnim formularom i elegantnim sjajnim izgledom, Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G poseduje najnoviji Intel Quad-core procesor i AES-NI hardversku enkripciju za pružanje visokih performansi, visoke sigurnosti i inteligentnog rada. Jednostavan dizajn, tiho hlađenje, podesivi LED indikatori i bogate aplikacije omogućavaju udobno korisničko iskustvo za male organizacije i kućne korisnike da ispune svoje različite potrebe za skladištenje podataka, rezervne kopije, deljenje i zabavu. Developeri Interneta stvari (IoT) mogu instalirati i open-source Ubuntu platformu za razvoj i pokretanje IoT aplikacija direktno na Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G za uživanje u privatnom cloud sistemu integrisanom sa skladištem i IoT-om.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G

  • Poboljšana sigurnost podataka sa AES 256-bitnim šifrovanjem i antivirusom visokih performansi
  • Koristite Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G kao PC sa QvPC tehnologijom
  • QNAP Linux Station podržava Ubuntu OS sa direktnim izlazom preko HDMI-a
  • Podržava dvokanalno 4K H.265 / H.265 hardversko dekodiranje i on-the-fly ili offline transcoding
  • Upravljajte, delite i pravite rezervne kopije poslovnih podataka sa daljinskom replikacijom u realnom vremenu (RTRR)
  • NAS i iSCSI-SAN jedinstveno rešenje za skladištenje za virtuelizaciju servera
  • Pokrenite više kontejnera i virtuelnih mašina zasnovanih na operativnim sistemima Windows / Linux / UNIX / Android sa kontejnerskom stanicom i stanicom za virtuelizaciju
  • Podržava VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V i napredne funkcije virtuelizacije
  • Proširite ukupni kapacitet sirovog skladištenja do 12 upravljačkih programa sa ekonomičnim UX-800P QNAP proširenjem

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G

Quad-core procesor visokih performansi i hardverski ubrzano AES-NI šifrovanje

Pokreće energetski efikasan Intel Celeron J3455 1.5 GHz Quad-core procesor sa dualnim 4/8GB DDRL RAM-om (nadogradljiv do 8GB), dva Gigabit LAN porta i SATA 6Gb/s, TS -453Bmini pokreće do 225MB / s brzinu čitanja i glatko i brzo pokreće zadatke pod dualnim mrežnim okruženjima. Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G poseduje Intel AES-NI hardversko ubrzano šifrovanje za pokretanje brzina prenosa do 225MB/s sa 256-bitnim AES šifrovanjem za oba NAS volumena i deljene fascikle, povečavajući performanse sistema i sigurnost dok istovremeno obezbeđuju sigurnost osetljive poslovne podatke sačuvane u Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G

Vertikalni i jednostavan dizajn

Sjajni Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G poseduje stilski vertikalni dizajn koji zauzima 29% manje radnog prostora. Dizajn Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G je jednostavan za korišćenje i uključuje mirni sistem za hlađenje i dizajn bez alata za instaliranje i zamenu hard diskova sa izmenljivim izmenama od 3.5" i nadogradnjom RAM-a. Ovakav način dizajna pomaže vam da održite Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G sa minimalnim naporom.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G

Podesiva pametna LED

Možete podesiti osvetljenost svih LED indikatora sistema (sa skale od 0 do 100, u koracima od 5 koraka) i takođe zakazati sistem da automatski zatamne LED diode u određenim vremenima kada je to potrebno.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G

QTS 4.3 - najinteligentniji i intuitivni NAS operativni sistem

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G prirodno podržava novi 64-bitni QTS 4.3 operativni sistem. Sa modularizovanim višestrukim aplikacijama i funkcijama, QTS 4.3 poboljšava efikasnost upravljanja, ličnu produktivnost, multimediju i još mnogo toga. Takođe su dodane nove usluge inteligentnog agenta kako bi se pojednostavile operacije i upravljanje sistemom.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G

Zahvaljujući intuitivnom i pojednostavljenom korisničkom interfejsu, QTS poseduje inteligentnu radnu površinu koja vam omogućava brzo traženje funkcije, kreiranje prečice na računaru ili prečice u grupi, pratiti važne sistemske informacije u realnom vremenu i otvoriti više aplikativnih prozora za pokretanje više zadataka istovremeno, donoseći veću radnu efikasnost. QTS razbija barijere uređaja, platformi i geografije kako bi donio optimizirana iskustva u oblaku i uključuje napredne funkcije.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G

QmailAgent - centar za poštu vašeg privatnog oblaka

QmailAgent je klijent za e-poštu na mreži koji vam pomaže u upravljanju višestrukim e-mail nalozima, omogućavajući vam pristup svim vašim e-poštama i lako prebacivanje između različitih naloga. Obezbeđuje potpunu funkcionalnost za sastavljanje, čitanje i organizovanje e-pošte. Možete čak dodati datoteke, fotografije i dokumente iz Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G prilikom sastavljanja e-pošte. Korisnici iOS i Android mogu da koriste QmailClient aplikaciju za brzo proveru više naloga e-pošte pomoću mobilnih uređaja i pretraživanja i slanja e-pošte pomoću KmailAgenta na njihovoj Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G. Možete koristiti QmailAgent zajedno sa Qsirch, koji podržava pretraživanje putem .eml datoteka sačuvanih na Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G, kako bi se lakše pretraživalo i upravljalo ogromnim količinama e-pošte.

Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G

Qcontactz - lako upravlja velikim brojem kontakata na NAS

Qcontactz sa Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G velikim kapacitetom vam pomaže da centralno čuvate i upravljate kontaktima za kolege, poslovne partnere, porodice i prijatelje. Ostale funkcije uključuju: uvoz / izvoz CSV ili vCARD 3.0 datoteka, automatsku identifikaciju često korišćenih kontakata, šifriranje za osetljive / poverljive informacije o kontaktu, pametno pretraživanje i još mnogo toga. Qcontactz nudi rezervne kopije snimaka koji vam omogućavaju da se vratite na prethodnu verziju svoje liste kontakata prema vašim potrebama. Aplikacija pratilac za Android telefone i iPhone je takođe dostupna za lak pristup tim kontaktima. Qcontactz se takođe može koristiti sa QmailAgentom za kreiranje savršenog okruženja za rad sa e-poštom.

QTS-Linux dualni sistemi, namenjeni IoT eri

Dvostruki sistemi Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G QTS-Linux zasnovani su na naprednim tehnologijama virtuelizacije QNAP-a. Nakon instalacije Linux stanice iz QTS App Centra, možete povezati tastaturu, miš i HDMI ekran na vašu NAS i koristiti ga kao da je Ubuntu PC. Sa Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G, možete razviti i instalirati različite IoT pakete na zahtev i centralno čuvati podatke na Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G, koristeći sigurno privatno skladištenje i razvojno rješenje.

Vratite datoteke pomoću Volume & LUN Snapshot

QTS Storage Manager dodaje jednostavan za korištenje web-based snapshot alat za jednostavno kopiranje i vraćanje podataka na Qnap 004-Bay NAS TS-453Bmini-4G natrag u bilo koje vrijeme u slučaju da izgubite bilo koji važni podatak. Možete snimati snimke za zapise i LUN (bazirani na LUN baziranoj na LUN-u) i efikasno replicirati snimke zvuka/LUN preko Snapshot Replice na udaljenim serverima tako što ćete kopirati samo izvršene izmene i brzo klonirati snimak zvuka/LUN kao lokalnog volumena bez prekida trenutnog rada sistema. Čak možete podesiti sistem da automatski preuzme snimak jačine pre nego što napravite rezervnu kopiju putem RTRR/rsinc, čak i ako su datoteke otvorene.

Zaključak

Vertikalni NAS sa Intel Quad-core procesorom i 4K ekranom, dizajniran za poslovne i porodične korisnike sa vertikalnim formularom i elegantnim sjajnim izgledom. Poboljšana sigurnost podataka sa AES 256-bitnim šifrovanjem i antivirusom visokih performansi. QNAP Linux Station podržava Ubuntu OS sa direktnim izlazom preko HDMI-a, kao i dvokanalno 4K H.265 / H.265 hardversko dekodiranje i on-the-fly ili offline transcoding. Podržava VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V i napredne funkcije virtuelizacije.

Conclusion

Vertical NAS with an Intel Quad-core processor and 4K Display, designed for office and family users with a vertical form factor and elegant glossy look. Enhanced data security with high-performance AES 256-bit encryption and anti-virus. QNAP Linux Station supports the Ubuntu OS with direct output via HDMI and supports dual-channel 4K H.265/H.265 hardware decoding and on-the-fly or offline transcoding. Supports VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V and advanced virtualization features.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 66.999,98 dinara

MikroPrinc