Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G - NAS sa četvorojezgarnim procesorom i 10GbE SFP + portom

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G četverostrukog jezgra visokih performansi uključuje 10GbE SFP + port za potpunu podršku 10GbE brzim mrežama po budžetskoj ceni sa maksimalnim ROI. Dizajn kratke dubine je savršeno pogodan za ugradnju Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G u kompaktan rack ili mesta sa mnogo kablova. Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G pruža raznovrsne sve-u-jedne funkcije i jedinstvene funkcije uključujući VJBOD (Virtual JBOD) - ekonomičan način korišćenja neiskorišćenog NAS prostora za skladištenje za proširenje kapaciteta za skladištenje drugih QNAP NAS-a i kontejnerske stanice - koja korisnicima omogućava da brzo razvijaju i primenjuju aplikacije Interneta stvari (IoT). Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G je ekonomično rešenje za skladištenje dizajnirano za rast kompanije koje traže rezervnu kopiju, restauraciju, privatni oblak, skladište za virtuelizaciju i buduću dokazanu svoju IT infrastrukturu za 10GbE mrežu.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G

  • Dizajn kratkih dimenzija pogodan je za ugradnju u manje prostorije ili ograničene lokacije

  • 10GbE, SSD keširanje i motor za ubrzavanje šifrovanja

  • VJBOD omogućava korišćenje Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G kako bi proširili kapacitete skladištenja drugih QNAP NAS

  • Kontejnerska virtualizacija i razvoj aplikacija IoT sa kontejnerskom stanicom

  • Izgradite privatni cloud da centralno organizujete i upravljate datotekama i rezervnim zadacima

  • Bezbedan pristup sa VPN serverom i VPN klijentom

  • Qsirch, čitav tekst pretraživač, pomaže brzo lociranje datoteka na NAS

  • Proširite ukupni kapacitet skladištenja do 24 pogona povezivanjem do 2 QNAP ekspanzijskog kućišta (UKS-1200U-RP ili UKS-800U-RP)

Manji otisak za veće mogućnosti

U poređenju sa tradicionalnim 4-bai rackmount NAS, TS-431KseU ima dubinu od samo 11,46 inča (291 mm). To čini TS-431KseU odličnim izborom za manje nosače, a neiskorišteni prostor može biti rezervisan za kablove ili ventilaciju. TS-431KseU je fleksibilan za uštedu prostora i posebno je pogodan za više lokacija i aplikacija uključujući kancelarije, audiovizuelne sobe i snimanje sigurnosnog nadzora.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G

Quad-core CPU i ugrađen jedan 10GbE SFP + port

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G je opremljen Annapurna Labs-om, kompanijom Amazon, Alpine AL314 quad-core 1.7 GHz ARM Cortex-A15 procesorom sa SATA 6Gb/s i do 8GB DDR3 RAM-a. Njegov motor za ubrzavanje enkripcije obezbeđuje neuporedive performanse enkripcije u svojoj klasi sa AES 256-bitnom potpunom enkripcijom NAS volumena, poboljšavajući performanse i sigurnost sistema uz obezbeđivanje sigurnosti osetljivih poslovnih podataka sačuvanih u Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G. Pored dva Gigabit Ethernet porta, Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G takođe sadrži 10GbE SFP + port koji u potpunosti podržava 10GbE velike brzine za preduzeća koja zahtevaju veći propusni opseg za virtuelizaciju i brzo kopiranje i obnavljanje sve veće količine podataka.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G

SSD keš memorije

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G podržava SSD keširanje da bi u velikoj meri povećao IOPS performanse prostora za skladištenje kako bi povećao operativnu efikasnost. Savršen je za poboljšanje celokupnog toka rada IOPS-zahtevnih aplikacija i omogućava najbolje od troškova i performansi kombinovanjem SSD-ova sa HDD-ovima.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G

Smanjite uticaj ransomware-a ili sistemskog kvara sa Snapshots-om

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G podržava snimke, koji mogu snimiti sistemski status i podatke u bilo kom trenutku. Ako sistem neočekivano uspe ili nije inficiran sa ransomware, možete odmah vratiti datoteke sa snimka. Inuitivna snapshot alatka u QTS Storage Manager može se koristiti za snimanje snimaka podataka i obnavljanje podataka iz snimaka ako je potrebno. Uvek uzmite regularne snimke kako biste osigurali sigurnost svojih datoteka i podataka.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G

Dizajn visokih pouzdanosti koji osigurava kontinuitet poslovanja

Poslovno spreman Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G je dizajniran da obezbedi 24/7 operacije i usluge. Podrška za sveobuhvatne RAID konfiguracije i hot-swapping omogućuje zamenu čvrstih diskova bez prekida usluge. Napredna RAID tehnologija za oporavak QNAP-a takođe pomaže da se bilo koji zdrav disk jedinice slučajno uklone iz degradiranog RAID volumena. Sistem se može oporaviti vraćanjem pogrešno uklonjenih čvrstih diskova tako da podaci i dalje mogu biti dostupni. Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G pruža veliku pouzdanost i efikasnost uz podršku za više režima port-trunk-a, uključujući podršku za neuspeh.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G

VJBOD: Maksimalno iskorišćavanje prostora za skladištenje preko više QNAP NAS

Pored korišćenja proširenja, postoji i dodatna opcija za proširenje kapaciteta NAS kapaciteta. QNAP VJBOD (Virtual JBOD) je JBOD baziran na mreži, što vam omogućava da proširite skladištenje QNAP NAS sa više QNAP NAS jedinica. Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G nudi sjajan potencijal za ekonomično proširenje skladištenja drugih QNAP NAS sa VJBOD-om, kao i stvaranje virtuelnih skladišta i volumena na virtuelnim diskovima za rad NAS servisa.

Brzo postavite IoT aplikacije sa kontejnerskom stanicom

QNAP kontejnerska stanica ekskluzivno integriše tehnologije LXC i Docker lagane tehnologije virtuelizacije, što vam omogućava da upravljate višestrukim izolovanim Linux sistemima na Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G, kao i da preuzmete aplikacije iz ugrađenog Docker Hub Registry-a za neograničene kontejnere. Što je bolje, Kontejnerska stanica podržava platformu QIoT Containers koja pomaže u brzom strukturiranju vašeg IoT okruženja i raspoređivanja na vašem privatnom IoT oblaku, povećavajući mikro servise i modernizaciju starijih aplikacija za pokretanje više poslovnih mogućnosti.

QTS - inteligentni operativni sistem NAS

Sa više aplikacija i funkcija, QTS poboljšava efikasnost upravljanja, ličnu produktivnost, zabavu i još mnogo toga. Korisnički QTS poseduje inteligentnu radnu površinu koja vam omogućava da brzo pronađete željene funkcije, pratite važne sistemske informacije u realnom vremenu, otvorite više aplikativnih prozora da biste pokrenuli više zadataka istovremeno sa većom radnom efikasnošću i obezbedili ugrađenu aplikaciju Centar sa instalacijskim aplikacijama za proširenje NAS funkcionalnosti. Osnaženi od strane inteligentnih servisa koji pojednostavljuju operacije i upravljanje sistemom, QTS razbija barijere uređaja, platformi i geografije kako bi vam pružio optimalno iskustvo u oblaku.

Optimizovana saradnja sa podelom i sinhronizacijom datoteka na više platformi

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G centralno čuva podatke, evidencije i razne datoteke i podržava SMB / CIFS, NFS i AFP protokole za deljenje datoteka preko Windows, Mac, Linux / UNIX mreža. U kombinaciji sa Xsync - alatom koji pretvara QNAP NAS u sigurnu bazu podataka velikih kapaciteta za sinhronizaciju datoteka - bilo koja datoteka koja je otpremljena u Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G biće dostupna za sve povezane uređaje, kao što su računari, laptopovi ili mobilni uređaji. Možete da sinhronizujete deljene fascikle i timske fascikle za deljenje grupnih datoteka, što značajno poboljšava fleksibilnost timskih projekata i saradnje.

Sveobuhvatna sigurnost za zaštitu podataka

U otvorenim mrežnim okruženjima, poslovni podaci mogu biti izloženi u potencijalnom hack-u. Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G pruža brojne opcije sigurnosti, kao što su antivirusni, šifrirani pristup, blokiranje IP-a, verifikacija u 2 koraka i još mnogo toga. IT administratori takođe mogu da kontrolišu prava pristupa svakog korisnika različitim fasciklama, sprečavajući neovlašćeni pristup važnim datotekama. Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G podržava AES 256-bitno šifrovanje, sprečavajući osetljive poslovne podatke od neovlašćenog pristupa i kršenja čak i kada su čvrsti diskovi ili ceo sistem ukradeni. Podržani su i Windows AD server, LDAP server i ugrađena LDAP usluga.

Bezbedan pristup sa VPN serverom i VPN klijentom

Sa novom QVPN aplikacijom koja integriše postavke za VPN server i VPN klijent, Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G se može koristiti kao VPN server sa L2TP / IPsec, OpenVPN i PPTP podrškom, što vam omogućava da bezbedno pristupate podacima koji se dele u privatnim lokalnim mrežama. Takođe se može koristiti kao VPN klijent za povezivanje sa drugim VPN serverima (moguće je povezivanje više servera u isto vreme) ili virtuelnih privatnih mreža preko PPTP i OpenVPN za siguran prenos podataka. Možete priključiti uređaje na NAS i VPN server kod kuće kako biste pristupili podacima na LAN mreži; preko VPN klijenta na NAS, na primer, možete se povezati sa VPN serverima u inostranstvu za pristup regionalno ograničenim uslugama.

Zaključak

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G četverostrukog jezgra visokih performansi uključuje 10GbE SFP + port za potpunu podršku 10GbE brzim mrežama po budžetskoj ceni. Dizajn kratkih dimenzija pogodan je za ugradnju u manje prostorije ili ograničene lokacije. VJBOD omogućava korišćenje Qnap 004U-Bay NAS TS-431XeU-2G kako bi proširili kapacitete skladištenja drugih QNAP NAS.

Conclusion

The high-performance quad-core short depth TS-431XeU includes a 10GbE SFP+ port to fully support 10GbE high-speed networks at a budget price. The short depth design is suitable for installing in smaller racks or space-constrained locations. VJBOD allows using the TS-431XeU to expand the storage capacity of other QNAP NAS.

Mikro Princ