Qnap 004U-Bay NAS TS-431XU-RP-2G

Moćni četvorojezgarni TS-431XU-RP-2G sadrži dva 10GbE SFP + portova koji u potpunosti podržavaju 10GbE velike brzine po ceni budžeta sa maksimiziranim ROI. Qnap TS-431XU-RP-2G pruža raznovrsne all-in-one funkcije i jedinstvene funkcije uključujući VJBOD (Virtual JBOD) - ekonomičan način korišćenja neiskorišćenog NAS prostora za skladištenje za proširenje kapaciteta za skladištenje drugih QNAP NAS-ova i kontejnerske stanice - koja omogućava korisnicima da brzo razvije i primenjuje aplikacije Interneta stvari (IoT). Qnap TS-431XU-RP-2G je ekonomično rešenje za skladištenje namenjeno rastućim kompanijama koje traže rezervnu kopiju, restauraciju, privatni oblak, skladište za virtuelizaciju i buduću dokazanu svoju IT infrastrukturu za 10GbE mrežu.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XU-RP-2G

  • 10GbE spremnosti, SSD keš memorije i hardverski ubrzan motor za enkripciju

  • VJBOD omogućava korišćenje TS-431XU-RP-2G kako bi se proširila kapaciteta skladištenja drugih KNAP NAS

  • Kontejnerska virtualizacija i razvoj aplikacija IoT sa kontejnerskom stanicom

  • Izgradite privatni cloud da centralno organizujete i upravljate datotekama i rezervnim zadacima

  • Bezbedan pristup sa VPN serverom i VPN klijentom

  • Skalabilni dizajn omogućava povezivanje dva kućišta za širenje QNAP-a (UKS-1200U-RP) radi povećanja ukupnog kapaciteta do 28 pogona

Quad-core CPU i ugrađeni dva 10GbE SFP + portova

Qnap TS-431XU-RP-2G je opremljen sa AnnapurnaLabs-om, kompanijom Amazon Alpine AL314 quad-core 1.7 GHz ARM Cortex-A15 procesorom sa 2GB DDR3 RAM-a (nadogradljiv do 16GB) i SATA 6Gb / s hard disk interfejsom. Njegov hardverski ubrzani motor za enkripciju obezbeđuje neuporedive performanse enkripcije u svojoj klasi sa AES 256-bitnom potpunom enkripcijom NAS volumena, povećavajući performanse i sigurnost sistema, a istovremeno obezbeđuju sigurnost osetljivih poslovnih podataka sačuvanih u TS-431XU-RP-2G. Pored dva ugrađena Gigabit Ethernet porta, TS-431XU-RP-2G takođe sadrži dva 10GbE SFP + portova koji u potpunosti podržavaju 10GbE velike brzine za preduzeća koja zahtevaju veću propusnost za virtuelizaciju i brzo kopiranje i restauraciju za sve veću količinu podataka. Dodatni PCIe priključak omogućava instalaciju 10GbE SFP + NIC-a za fleksibilno pokretanje velike brzine.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XU-RP-2G

SSD keš memorije

Qnap TS-431XU-RP-2G podržava SSD keširanje da bi značajno povećao IOPS performanse prostora za skladištenje kako bi povećao operativnu efikasnost. Savršen je za poboljšanje celokupnog toka rada IOPS-zahtevnih aplikacija i omogućava najbolje od troškova i performansi kombinovanjem SSD-ova sa HDD-ovima.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XU-RP-2G

Dizajn visoke pouzdanosti koji osigurava kontinuitet poslovanja

Qnap TS-431XU-RP-2G koji je spreman za poslovanje, dizajniran je tako da pruža 24/7 usluge i usluge. Podrška za sveobuhvatne RAID konfiguracije i hot-swapping omogućuje zamenu čvrstih diskova bez prekida usluge. Napredna RAID tehnologija za oporavak QNAP-a takođe pomaže da se bilo koji zdrav disk jedinice slučajno ne uklone iz degradiranog RAID volumena. Sistem se može oporaviti vraćanjem pogrešno uklonjenih čvrstih diskova tako da podaci i dalje mogu biti dostupni. TS-431XU-RP-2G pruža visoku pouzdanost i efikasnost uz podršku za više režima port-trunk-a, uključujući podršku za neuspjeh. TS-431XU-RP-2G takođe poseduje redundantno napajanje za toplu zamenu kako bi se obezbedilo maksimalno vreme rada sistema.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XU-RP-2G

VJBOD: koristite NAS da biste proširili druge NAS kapacitete za maksimiziranje ekonomije deljenja

Pored korišćenja proširenja, postoji i dodatna opcija za proširenje kapaciteta NAS-a. QNAP VJBOD (Virtual JBOD) je JBOD baziran na mreži, što vam omogućava da proširite skladištenje QNAP NAS sa više QNAP NAS jedinica. TS-431XU-RP-2G nudi sjajan potencijal za ekonomično proširenje skladištenja drugih QNAP NAS sa VJBOD-om, kao i stvaranje virtuelnih skladišta i volumena na virtualnim diskovima za rad NAS servisa.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XU-RP-2G

Brzo postavljajte IoT aplikacije sa kontejnerskom stanicom

QNAP kontejnerska stanica isključivo integriše LKSC i Docker lagane tehnologije virtuelizacije, što vam omogućava da upravljate višestrukim izolovanim Linux sistemima na TS-431XU-RP-2G, kao i da preuzmete aplikacije iz ugrađenog Docker Hub Registri-a. Podržava podešavanja uvoza / izvoza i dozvola za kontejnere i sadrži informativnu kontrolnu tablu i fleksibilan korisnički interfejs za upravljanje višestrukim kontejnerima. Štaviše, Container Station nudi idealno platformu sa brojnim praktičnim aplikacijama za kontejnere za programere koji se lako primenjuju, brzo razvijaju i lako primenjuju IoT aplikacije. Jednostavno potražite "IoT" u kontejnerskoj stanici, nabavite odgovarajuće kontejnere i dizajnirajte svoj IoT stack sa "KIoT kontejnerima" za različite IoT aplikacije.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XU-RP-2G

QTS 4.3 - najinteligentniji i intuitivni NAS operativni sistem

QTS 4.3 pruža više inteligentnih funkcija za poboljšanje efikasnosti upravljanja, uključujući Qfiling koji pomaže u kategorizaciji datoteka i izvršavanju na osnovu rasporeda kako bi organizovanje datoteka bilo automatizovano i efikasnije i mnogo više. Zahvaljujući intuitivnom i pojednostavljenom korisničkom interfejsu, QTS poseduje inteligentnu radnu površinu koja vam omogućava brzo pronalaženje željene funkcije, kreiranje prečice na računaru ili prečice grupe, praćenje važne sistemske informacije u realnom vremenu i otvoranje više aplikativnih prozora za istovremeno pokretanje više zadataka, donoseći veću radnu efikasnost. QTS razbija barijere uređaja, platformi i geografije kako bi donio optimizovano iskustvo u oblaku i uključuje napredne funkcije.

Qnap 004U-Bay NAS TS-431XU-RP-2G

Deljenje datoteka sa više platformi, centralizovano skladištenje podataka

Qnap TS-431XU-RP-2G podržava SMB / CIFS, NFS i AFP protokole za deljenje datoteka preko Windows, Mac, Linux / UNIX mreža. Podaci, dnevnici i ISO slike CD-a i DVD-a mogu se centralno pohraniti na TS-431XU-RP-2G i zaštititi integriranim antivirusnim rešenjem. Usluge Windows AD i LDAP omogućavaju sistemskim administratorima da konfigurišu korisničke dozvole koristeći postojeći Windows AD server, LDAP server ili ugrađenu LDAP uslugu. Qnap TS-431XU-RP-2G podržava SAMBA v4 i može da deluje kao kontrolor domene Windowsa za upravljanje podešavanjima privilegija.

Dobro zaokružena rešenja za bezbednost podataka

QNAP NetBak Replicator podržava arhiviranje e-pošte Outlook-a u realnom vremenu i planiranoj kopiji podataka u Windows-u. Apple Time Machine je takođe podržan kako bi Mac OS X korisnicima omogućio rešenje bez napora rezervne kopije podataka na TS-431XU-RP-2G. Veliki asortiman softvera za podršku trećih lica, kao što su Acronis True Image i Simantec Backup Ekec, takođe su podržani.

Zaključak

Qnap TS-431XU-RP-2G pruža raznovrsne all-in-one funkcije i jedinstvene funkcije uključujući VJBOD (Virtual JBOD) - ekonomičan način korišćenja neiskorišćenog NAS prostora za skladištenje za proširenje kapaciteta za skladištenje drugih QNAP NAS-ova i kontejnerske stanice - koja omogućava korisnicima da brzo razvije i primenjuje aplikacije Interneta stvari (IoT). Izgradite privatni cloud da centralno organizujete i upravljate datotekama i rezervnim zadacima. Bezbedan pristup sa VPN serverom i VPN klijentom

Conclusion

The TS-431XU-RP provides versatile all-in-one functionalities and unique features including VJBOD (Virtual JBOD) - an economical way to utilize unused NAS storage space for expanding the storage capacity of other QNAP NAS - and Container Station - that allows users to rapidly develop and deploy Internet of Things (IoT) apps. Build a private cloud to centrally organize & manage files and backup tasks. Secure access with VPN Server & VPN Client.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 125.999,99 dinara