Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G opremljen je sa jakim hardverski ubrzanim sistemom za preduzeća u razvoju

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G podržava 5 hard disk drajvova i dolazi sa ugrađenim 10GbE SFP+ portova koji u potpunosti podržavaju 10GbE mrežno okruženje. Opremljen je sa jakim hardverski ubrzanim sistemom koji udvostručava performanse šifrovanja prenosa datoteka, pružajući sigurno i pozdano Quad-Core NAS rešenje.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

Pokreće ga QTS operativni sistem koji pruža svestran all-in-one funkcionalnost servera i jedinstvenih karakteristika, uključujući Container Station koja omogućava korisnicima da brzo razviju i primene Internet of Things ( IOT ) aplikacije i VJBOD ( Virtual JBOD ), koja uvodi ekonomičan način da iskoristi Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G neiskorišćeni NAS prostor za proširenje kapaciteta memorije drugog Qnap NAS-a.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G je rešenje za skladištenje, isplativo, dizajniran za preduzeća u razvoju, koje traže pojačanje, restauraciju, privatni cloud, skladištenje za virtuelizaciju, i da se za obezbeđenje budućnosti svoje IT infrastrukture za 10GbE mreže.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

  • 10GbE mrežno okruženje, SSD keš i šifriranje hardwarski ubrzano

  • VJOB ( Virtual JBOD ), koja uvodi ekonomičan način da iskoristi Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G neiskorišćeni NAS prostor za proširenje kapaciteta memorije drugog Qnap NAS-a.

  • Uživajte u kontejnerizovanoj virtuelizaciji i razvoju aplikacija u Internet of Things ( IOT )

  • Izgradnja privatnog Cloud-a za centralno organizovanje upravljanje datoteka i backup zadataka

  • Bezbedan pristup sa VPN servera i VPN klljenta

  • Brzo pronalaženje datoteka u realnom vremenu, prirodna pretraga sa Qsirch engine-om

  • Centralizovano upravljanje više naloga e-mail naloga sa QmailAgent-om

  • Lako upravljanje sa NAS uz pomoć Qcontactz

  • Proširenje kapaciteta skladišta do 21. diskova pomoću QNAP proširenjem kućišta.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

Quad-core CPU, 2GB/8GB RAM-a i hardware-ubrzanom enkripcijom

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G je opremljen sa Quad-Core AnnapurnaLabs, Amazonovim Alpine AL-314 1.4GHz procesorom i 2GB memorije DDR3, postoji i model sa 8GB, a proširivo je do 16GB memorije.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

Zajedno sa SATA 6Gb/s, dva 10GbE SFP LAN porta i dva Gigabit LAN porta, Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G isporučuje do 1723 MB/s protoka.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G poseduje hardverski ubrzanu enkripciju za isporuku do 298 MB/s protoka sa enkripcijom podataka AES 256-bitna, podsticanje sistema performansi i bezbednosti, dok se obezbeđuje sigurnosti osetljivih poslovnih podataka koji se nalaze u NAS-u.

10GbE-ready sa ugrađenim 10GbE SFP+ portova

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G model obezbeđuje ne samo dva Gigabit Ethernet portova već takođe i dva SFP+ portova sa punom podrškom 10GbE visokom brzinom mrežnog okruženja, isporučujući svetlosne brzine za biznis okruženje koje zahteva viši propusni opseg za virtuelizaciju i brzi backup i obnovu za sve veći iznos podataka. Dodatni PCIe slot omogućava ugradnju trećeg 10GbE porta, radi fleksibilnosti i za raspoređivanje mreže za velike brzine.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

Zajedno sa svojim velikim potencijalom kapaciteta, Gigabit Ethernet 10GbE je spreman za kompanije kojima je potrebno skladištenje ogromne količine podataka i za izuzetne rezultate u brzinu prenosa podataka.

SSD cache ubrzanje

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G podržava SSD keširanje za značajno jačanje IOPS performansi obima skladištenja i povećanja operativne efikasnosti. To je savršeno za poboljšanje ukupnog radnog procesa u IOPS-zahtevnim aplikacijama i omogućava najbolje od oba troškova i performansi kombinovanjem SSD sa HDD-om.

VJBOD: Maksimalno iskorišćenje skladišta duž višestrukih QNAP NAS-ova

Pored korišćenja mesta za proširenje, postoji dodatna mogućnost da se proširi NAS kapacitet za skladištenje. QNAP VJBOD (Virtuelni JBOD) je JBOD zasnovan na mreži, što vam omogućava da proširite skladište QNAP NAS-a sa višestrukim QNAP NAS jedinicama. Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G nudi veliki potencijal za ekonomsko proširenje skladištenja drugih QNAP NAS-ova sa VJBOD i da stvori virtuelni bazen za skladištenje i volumena na virtuelnim diskovima za rad NAS usluga.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

Brzu realizaciju IOT aplikacije sa Container Station-a

QNAP Container Station isključivo integriše LKSC i Docker laganu tehnologiju virtuelizacije, što vam omogućava da radite na više izolovanih Linux sistema na Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G, kao i preuzimali aplikacije iz ugrađenog Docker Hub registra. Ona podržava uvoz kontejner / izvoz i dozvoljava podešavanja, i ima informativnu tablu i fleksibilan korisnički interfejs za upravljanje sa više kontejnera.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

Qcontactz: lako upravlja sa velikom količinom kontakata na NAS-u

Qcontactz je namenski aplikacija za centralno skladištenje i upravljanje kontakt informacijama sa kolegama, poslovnim partnerima, porodicom i više. Bliski-neograničen broj kontakata mogu se čuvati na Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G, sa mogućnošću da ih sortirate po grupama i da enkriptuje osetljive poverljive kontakt informacije. Qcontactz podržava ručno dodavanje kontakt informacije i uvoz sa više Google naloga, CSV datoteke i datoteke vcard 3.0. Qcontactz takođe može da izvozi kontakte kao CSV ili vCard datoteke 3.0.

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G

Mikro Princ Maloprodajna cena sa PDV-om: 70.999,99 dinara

Zaključak

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G je isplativo rešenje za skladištenje, dizajnirano za preduzeća u razvoju, koje traže pojačanje, restauraciju, privatni cloud, skladištenje za virtuelizaciju, i da se za obezbeđenje budućnosti svoje IT infrastrukture za 10GbE mreže. Brzo nalaženje fajlova u real-time-u, prirodna pretraga sa Qsirch i sigurni pristup sa VPN servera i VPN klijenta, proširenje kapaciteta prostora do 21.drajva koristeći QNAP proširenje kućišta.

Conclusion

Qnap 005-Bay NAS TS-531X-2G is a cost-effective storage solution designed for growing businesses looking for backup, restoration, private cloud, storage for virtualization, and to future-proof their IT infrastructure for 10GbE networks. Quickly find files using a real-time, natural search with Qsirch and Secure access with VPN Server & VPN Client, expand the storage capacity to 21 drives by using QNAP expansion enclosures.