Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G savršen za kompanije koje skladište ogromne količine podataka

Snažan, sa 8-jedinica, quad-core 008-Bay NAS TS-831X-8G uključuje dva 10GbE SFP + porta koji u potpunosti podržavaju 10GBE velike brzine mreže po pristupačnoj ceni sa maksimalnom ROI. 008-Bay NAS TS-831X-8G pruža svestran sve-u-jednom funkcionalnost i jedinstvenih je karakteristika, uključujući VJBOD (Virtual JBOD), koji uvodi ekonomičan način da iskoristi neiskorišćeni NAS prostor za proširenje kapaciteta memorije drugog QNAP NAS, i Container Station, koja vam omogućava da se ubrzano razvija i primenu "Internet stvari (IOT) aplikacija". Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G je rešenje za skladištenje isplativo dizajniran za preduzeća u razvoju koja traže pojačanje, restauraciju, privatni cloud, skladištenje za virtualizaciju i budućem nivou njihove IT infrastrukture za 10GbE mreže.

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G

  • 10GbE spremnost, SSD keš, hardverski ubrzan enkripcijski motor
  • VJBOD omogućava korišćenje TS-831X radi proširenja kapaciteta drugih QNAP NAS sistema
  • Uživajte u skladištenim virtuelizacijama i IoT razvoja puno aplikacija sa Container Station
  • Izgradnja privatnog cloud-a za centralnu organizaciju i upotrebu dokumenata i backup fajlova
  • Bezbedan pristup sa VPN servera i VPN klijenta
  • Brzo pronalaženje datoteka pomoću real-time, prirodna pretraga sa Qsirch-om
  • Prilagodljiv dizajn sa 2 QNAP proširiva kućišta UKS-800P za ukupni kapacitet skladištenja do 24 diskova

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G

Quad-Core 1.7GHz CPU, 8GB rama i hardverski ubrzana enkripcija

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G je opremljen AnnapurnaLabs, Amazon kompanije Alpine AL-314 quad-core 1.7 GHz Cortex-A15 procesorom sa 8GB DDR3 RAM memorije (koja se može proširiti do 16GB), SATA 6Gb/s, dva 10GbE SFP + LAN port i Gigabit LAN port, kao i jedan slot PCI proširenja za dodatnim Network Interface Card (NIC). Enkripcijski sistem Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G je hardverski ubrzan, pruža sjajne performanse za šifrovanje u svojoj klasi sa AES 256-bitna puna volumena za NAS šifrovanje, jačanje sistema performanse i bezbednost, a obezbeđuje sigurnost osetljivih poslovnih podataka koji se nalaze u Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G.

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G

10GbE-ready sa ugrađenim 10GbE SFP+ portovima

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G ne nudi samo dva ugrađena Gigabit Ethernet porta, već i dva 10GbE SFP + porta da u potpunosti podržavaju 10GBE velike brzine mreže, koje su sposobne da isporuče munjevite brzine protoka za preduzeća koja zahtevaju veći propusni opseg za virtuelizaciju i brz Backup & obnovu za sve već prilično naraslu količinu podataka. Dodatni PCI slot omogućava ugradnju trećeg 10GbE porta za raspoređivanje mreže velikom fleksibilnom brzinom. Zajedno sa svojim velikim potencijalom kapacitet, 10GbE, Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G je savršen za kompanije koje skladište ogromne količine podataka i postiže izuzetne rezultate u brzini prenosa podataka.

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G

VJBOD: upotreba NAS-a za proširenje ostalih NAS kapaciteta za maksimalnu ekonomiju deljenja

Pored korišćenja fizičkog proširenje skladištenja, postoji dodatna mogućnost da se proširi NAS skladišnog kapaciteta. QNAP VJBOD (Virtuelni, JBOD) je JBOD mrežno zasnovana, što vam omogućava da proširi skladište nekog QNAP NAS sa višestrukim QNAP NAS jedinicama. Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G nudi visok potencijalni kapacitet da se ekonomski proširi druga skladišna jedinica QNAP NAS-a sa VJBOD, i za stvaranje virtuelnog prostora za skladištenje i volumena na virtuelnim diskovima za rad NAS servisa.

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G

Brzo raspoređivanje IoT aplikacija sa Container Station

QNAP Container Station isključivo integriše LXC i Docker laganu virtuelizacionu tehnologiju, što vam omogućava da izvršite više izolovanih Linux sistema na Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G, kao i preuzimanje aplikacija iz ugrađenog Docker Hub registra. Ona podržava uvoz/izvoz kontejnera i dozvole postavke podešavanja, a ima i informativnu tablu i fleksibilan korisnički interfejs da korisnik upravlja sa više kontejnera. Šta više, Kontejner stanica pruža idealnu platformu sa bezbroj kontejnerskim aplikacijama, lako primenljivih za programere, brzo razvijanje i primenu puno aplikacija. Jednostavno pretražite "IoT" u Container Station-u i zahtevajte odgovarajuće kontejnere i kreirajte različite IoT aplikacije.

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G

Zaključak

Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G je rešenje za skladištenje isplativo dizajniran za preduzeća u razvoju koja traže pojačanje, restauraciju, privatni cloud, skladištenje za virtualizaciju i budućem nivou njihove IT infrastrukture za 10GbE mreže. Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G je savršen za kompanije koje skladište ogromne količine podataka i postiže izuzetne rezultate u brzini prenosa podataka.

Conclusion

The Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G is a cost-effective storage solution designed for growing businesses looking for backup, restoration, private cloud, storage for virtualization and to future-proof their IT infrastructure for 10GbE networks. Qnap 008-Bay NAS TS-831X-8G is perfect for companies to store massive amounts of data and excel in fast data transmission.