Qnap 008-Bay NAS TS-863U-RP-4G

Qnap 008-Bay NAS TS-863U-RP-4G je moćan sistem za skladištenje mreža kojeg pokreće AMD Dual-Core procesor visokih performansi. Pruža 10GbE po pristupačnoj ceni kako bi se povećala ROI, a dvostruko šifrovane performanse prenosa datoteka sa šifrovanje motora AES-NI hardverski ubrzan na više od 800 Mb/s. KTS Operativni sistem, TS-863U-RP-4G pruža funkcionalnosti svestran sve-u-jednom server, kao i jedinstvene karakteristike, uključujući Virtualization Station, koja omogućava korisnicima da radi VMs na istom uređaju. TS-863U-RP-4G je dizajniran za mala i srednja preduzeća, za one koji traže backup, restauraciju, privatno skladištenje oblaka za virtuelizaciju, i za stabilnost svoje IT infrastrukture za 10GbE mreže.

Qnap TS-863U-RP-4G

Ključne stavke:

  • spreman za 10GBe, visoko-efikasno rešenje za HD video uređivanje i deljenje skladištenja
  • Hot-svappable redundantno napajanje da bi se obezbedila maksimalno sistemsko dostupno vreme i stabilnost
  • enkripcija sistema hardverski ubrzana za efikasno obavljanje kriptografskih performansi preko 800MB/s
  • Pokreće se sa više platformi Windovs/Linux/Unix/Android na osnovu virtuelne mašine sa Virtualization Station
  • Upravljanje, deljenje, i pravljenje backup poslovnih podataka u realnom vremenu Remote Replication (RTRR)
  • NAS i iSCSI SAN (IP-SAN) jedinstveni rešenje za virtuelizaciju servera za skladištenje
  • Podržava VMvare, Citrix i Microsoft Hiper-V i napredne virtuelizacione funkcije
  • Proširivanje do 20 diskova sa kućištem za proširenje QNAP UX-1200U-RP

Qnap TS-863U-RP-4G

Brzi prenos i hardverski ubrzana enkripcija AES-NI

Qnap TS-863U-RP-4G je opremljena sa 64-bitnim AMD Dual-Core 2.0GHz procesorom, energetski efikasan sa 4GB DDR3L-1600 RAM (nadogradnja do 16GB), SATA 6Gb/s, jedan SFP 10GbE i četiri Gigabit LAN porta za munjevito brze multitasking performanse uz SSD keš podršku.

Windows download / upload (10GB file)

Qnap TS-863U-RP-4G je moćan NAS koji za 1.090MB/s sekvencialo čitanje protoka sa jednim 10GbE konfiguracije. Sistem za enkripciju TS-863U-RP-4G je hardverski ubrzan koji pruža performanse bez premca za šifrovanje u svojoj klasi, do 813 MB/s sa AES-256-bitnim NAS šifrovanjem, jačanje sistema performansi i bezbednost, a obezbeđivanje sigurnosti osetljivih poslovnih podataka koji se nalaze u TS-863U-RP.

Qnap TS-863U-RP-4G

Ugrađena 10GbE konekcija

TS-863U-RP-4G podržava 10 Gigabita, velike brzine mreže sa jednim uključenim SFP posrtom 10GbE mrežnim adapterom, pored dva standardna Gigabit Ethernet porta. SFP+ 10GbE mrežni adapter može da se zameni sa 10GBASE-T ili 2-portnim 10GbE adapterom za maksimalnu fleksibilnost.

Single port SFP+ 10GbE

10GbE TS-863U-RP-4G daje izuzetno brze protoke podataka za preduzeća koja zahtevaju veći propusni opseg za virtuelizaciju i brzi backup i restauraciju za sve veće količine podataka. Zajedno sa svojim velikim potencijalom kapaciteta za skladištenje, TS-863U-RP-4G je savršen za kompanije koje skladište ogromne podataka i daje izuzetne rezultate u brzini prenosa podataka.

Most između 1 i 10GbE kako bi se povećala mrežna pristupačnost bez dodatnih troškova

Sa Qswitch-om, TS-863U-RP-4G podržava premošćavanja 1 Gigabit i 10 Gigabit mreža prirodno kao mrežni prekidač. Možete povezati 1GbE uređaje sa TS-863U-RP-4G kako bi dostigao 10GbE radno okruženje za prenos podataka bez kupovine skupog 1/10Gbps ethernet switch-a. Qnap TS-863U-RP-4G pomaže u uštedi novca na mrežnom raspoređivanju 10GbE i povećava fleksibilnost i propusni opseg.

Qnap TS-863U-RP-4G

Osim toga, možete podesiti zatvorenu mrežu sa ugrađenim DHCP serverima i IP kamere za nadzor. Na snimku nadzor je dostupan samo na internom pristupu mreži za dodatnu sigurnost.

Proširenje kapaciteta

Qnap TS-863U-RP-4G nudi visoke performanse, a pristupačno rešenje za skladištenje radi ispunjenje potreba preduzeća za arhiviranje brzo rastućih podataka i velikih datoteka. Qnap TS-863U-RP-4G podržava proširenje kapaciteta povezivanjem QNAP kućišta za proširenje.

Qnap TS-863U-RP-4G

Sa Qnap softverskim rešenjima, sirovi kapacitet može da se proširi na zahtev, čineći TS-863U-RP-4G idealnu centar podataka za skladištenje intenzivnih poslovnih aplikacija kao što su video nadzor, arhiviranje, TV skladištenje emitovanja i još mnogo toga.

Visoko pouzdani dizajn obezbeđuje kontinuitet poslovanja

Poslovno-spreman TS-863U-RP-4G je dizajniran da obezbedi 24/7 operacija i usluga. Podrška za sveobuhvatnim RAID konfiguracijama i zamenljivim drajvovima omogućavaju zamenu hard diskova bez prekida rada. Qnap napredna tehnologija RAID oporavka, takođe pomaže ako su neki zdravi diskovi slučajno uklonjeni iz degradiranih RAID volumena.

Qnap TS-863U-RP-4G

Sistem se može povratiti od ponovnog na pogrešno uklonjene hard diskova tako da podaci još uvek mogu biti dostupni. TS-863U-RP-4G pruža visoku pouzdanost i efikasnost sa quad podrškom LAN-a za više načina port-kanala, uključujući "fail-over" podršku. Qnap TS-863U-RP-4G takođe poseduje zamenljivo u toku rada suvišno napajanje da bi se obezbedila maksimalni "Sistem Uptime".

QTS - Jednostavan i efikasan

Zahvaljujući intuitivnim korisničkim interfejsu QTS, vaše NAS iskustvo je pametnije, glatko i spektakularno. Njegov moderan ravan dizajn pojednostavljuje loadovanje, a inteligentni desktop vam dozvoljava da pronađete željene funkcije brzo, kreiranje desktop prečica na radnoj površini ili prečice grupe, prati važne informacije o sistemu u realnom vremenu, i otvara više aplikacija istovremeno, donoseći veći nivo efikasnosti.

QTS

Mikro Princ Maloprodajna cena sa PDV-om: 215.999,99 dinara

Zakjlučak

TS-863U-RP-4G daje izuzetno brze protoke podataka za preduzeća koja zahtevaju veći propusni opseg za virtuelizaciju i brzi backup i restauraciju za sve veće količine podataka. Zajedno sa svojim velikim potencijalom kapaciteta za skladištenje, TS-863U-RP-4G je savršen za kompanije koje skladište ogromne podataka i daje izuzetne rezultate u brzini prenosa podataka. Qnap 008-Bay NAS TS-863U-RP-4G je moćan sistem za skladištenje mreža kojeg pokreće AMD Dual-Core procesor visokih performansi. Pruža 10GbE po pristupačnoj ceni, dizajniran za mala i srednja preduzeća, za one koji traže backup, restauraciju, privatno skladištenje oblaka za virtuelizaciju, i za stabilnost svoje IT infrastrukture za 10GbE mreže.

Conclusion

Qnap TS-863U-RP-4G delivers lightning-fast data throughput for businesses that demand higher bandwidth for virtualization and fast backup and restoration for an ever-growing amount of data. Coupled with its large storage capacity potential, the TS-863U-RP is perfect for companies to store massive data and excel in fast data transmission. The TS-863U-RP is a powerful network storage system powered by a high-performance AMD quad-core processor. It uniquely provides 10GbE at a budget price, designed for small and medium-sized businesses looking for backup, restoration, private cloud, storage for virtualization, and to future-proof their IT infrastructure for 10GbE networks.