Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G je NAS 2U rackmount NAS koji se lako uklapa u standardni 19-inčni rack, pružajući idealno rešenje za skladištenje u serverskoj prostoriji za mala i srednja preduzeća. TS-1253BU-RP dolazi sa PCIe slotom za povećanje potencijalnih aplikacija: QNAP QM2 kartica za proširenje se može instalirati kako bi se dodala M.2 SSD keš/10GbE konekcija, kompatibilna bežična kartica može se instalirati za korištenje TS-1253BU-RP-4G kao bežična pristupna tačka i USB 3.1 10Gbps kartica mogu se dodati za lakše kopiranje na više spoljašnjih memorija.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

Qnap TS-1253BU-RP-4G takođe nudi širok spektar mogućnosti dodavanja vrednosti: 4K video reprodukcija i transkodiranje u realnom vremenu; postavljanje virtuelnih okruženja kroz stanicu za virtuelizaciju i kontejnersku stanicu; centralizovano upravljanje udaljenim Windows, Linux i IPMI kompatibilnim uređajima sa QRM +; i usluge web automatizacije sa IFTTT Agentom.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

  • PCIe slot podržava instalaciju QNAP QM2 dual-port M.2 SSD/10GbE kartice, kompatibilni bežični adapter ili USB 3.1 10Gbps karticu.

  • Podržava dvokanalni 4K H.264/H.265 hardversko dekodiranje i on-the-fli ili offline transcoding

  • Qfiling automatizuje organizaciju datoteka i Qsirch omogućava pretraživanje celog teksta za lakše upravljanje datotekama

  • QRM + omogućava centralizovano upravljanje udaljenim Windows, Linux i IPMI-kompatibilnim uređajima.

  • Hibridni pristup virtualizaciji u jednoj NAS: stanici za virtuelizaciju i kontejnerskoj stanici

  • Skalabilni prostor za skladištenje sa kućištem za proširenje VJBOD i UX-1200U-RP / UX-800U-RP

Intel Celeron J3455 quad-core 1.5GHz CPU sa AES-NI šifrovanjem

Pokreće se najnoviji 14 nm Intel Celeron J3455 quad-core 1.5GHz procesor (pukotine do 2.3 GHz), do 8GB DDR3L RAM-a, četiri gigabitna LAN porta i SATA 6Gb/s, TS-1253BU-RP pokreće zadatke glatko i brzo sa brzinama čitanja i pisanja do 415 MB/s. TS-1253BU-RP poseduje Intel AES-NI ubrzano šifrovanje za pokretanje brzina prenosa do 416 MB / s sa AES 256-bitnim šifrovanjem za oba NAS i šerovani folderi, povećavajući performanse sistema uz obezbeđivanje poverljivosti osetljivog poslovanja podaci čuvani u NAS-u.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

Proširite funkcionalnost NAS sa PCIe proširenjem

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G ima PCIe priključak za proširenje, pružajući fleksibilnost u proširenju funkcionalnosti NAS-a i potencijalnih aplikacija. Instalirajte QNAP QM2 karticu kako biste obezbedili M.2 SSD kovanje/10GbE povezivanje ili koristite TS-1253BU-RP-4G kao bežičnu pristupnu tačku tako što ćete instalirati kompatibilnu bežičnu mrežnu karticu ili povećati USB vezu TS-1253BU-RP-4G instalira USB 3.1 10Gbps karticu.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

QM2 kartica za proširenje redefiniše funkciju NAS

QNAP QM2 je kartica za proširenje PCIe koja sadrži dual M.2 SSD slotove i 10GbE konekciju (pojedinačne kartice mogu varirati u funkcionalnosti). Ovo korisnicima omogućava jednostavno podešavanje SSD keša ili omogućavanje Qtier auto-tiering tehnologije za optimizaciju performansi NAS. 10GbE-kompatibilni modeli takođe mogu da budu u budućnosti dokazali TS-1253BU-RP-4G za korišćenje sa 10GbE mrežama. Opremljen posebnim modulom za hlađenje, QM2 može održavati svoje performanse čak i kada su zaduženi sa najvećim radnim opterećenjem.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

Ubrzavanje SSD keš memorije

TS-1253BU-RP-4G podržava SSD keširanje. Korisnici mogu da instaliraju SSD u ležištu za pogon 1 i ležište 2 da povećaju IOPS performanse prostora za skladištenje. Savršen je za poboljšanje celokupnog toka rada IOPS-zahtevnih aplikacija i omogućava najbolje od troškova i performansi kombinovanjem SSD-ova sa HDD-ovima. U kombinaciji sa Qtier auto-tiering tehnologijom (koja sada podržava "Prioritet prioriteta na zahtev"), korisnici mogu prilagoditi alokaciju prostora kako bi najbolje odgovarali njihovom sistemskom okruženju i zahtevima aplikacije.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

QRM+: Centralizovano rešenje za upravljanje mrežnim računarskim uređajima

QRM+ je Qnap-ovo centralizovano rešenje za upravljanje, namenjeno IT timovima, za umrežene računarske uređaje. Obezbeđuje rešenje za otkrivanje, mapiranje, nadzor i upravljanje svim kritičnim računarskim uređajima (uključujući servere, računare i tanke klijente) u vašoj mreži i olakšava otkrivanje uređaja pomoću grafičkog dijagrama topologije. QRM + podržava IPMI 2.0, obezbeđuje daljinski QVM (tastatura, video, miš) za određene IPMI uređaje i podržava praćenje svake akcije pomoću QVM snimanja i reprodukcije. Jednostavno instalirajte QRMAgent na svoje Windows i Linux uređaje i videćete njihov sistemski status na QRM + interfejsu za upravljanje. Sa centralizovanim upravljanjem pomoću QRM + na NAS, poboljšana je IT infrastruktura i sigurnost uređaja, dok su rešavanje problema i analiza performansi mrežnih resursa znatno pojednostavljena.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

Sigurnosna kopija podataka, oporavak i sinhronizacija

Hybrid Backup Sync nudi dobro zaokruženo rešenje za sigurnosnu kopiju podataka, sinhronizaciju datoteka i oporavak od katastrofe za lako i sigurno pravljenje rezervnih kopija podataka sa vašeg NAS-a na nekoliko lokalnih, udaljenih i cloud prostora za skladištenje podataka. U slučaju rušenja sistema ili kritičnog nestanka hardvera, možete brzo vratiti podatke iz ovih prostora za skladištenje, smanjivati vreme zaustavljanja i smanjiti ukupni gubitak. Hybrid Backup Sync takođe koristi prednosti cloud storage-a za jednosmernu sinhronizaciju podataka u oblaku za skladištenje kroz RTRR, rsync, FTP, SMB protokol ili dvosmernu sinhronizaciju vašeg NAS sa udaljenim NAS/cloud uslugama.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

QTS-Linux dualni sistemi, namenjeni IoT eri

Dvostruki sistemi QTS-Linux TS-1253BU-RP-4G zasnovani su na naprednim tehnologijama za virtuelizaciju QNAP-a. Revolucionarna arhitektura TS-1253BU-RP-4G omogućava korisnicima ne samo da preuzima bogate aplikacije iz QTS App centra već i da razvijaju ili koriste IoT pakete za Linux i prikazuju ih koristeći HDMI izlaz. Sa TS-1253BU-RP-4G možete razviti i instalirati različite IoT pakete na zahtev i centralno čuvati podatke na TS-1253BU-RP-4G, koristeći sigurno rešenje za privatno skladištenje i razvoj.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

Datastore za virtuelizirana okruženja

TS-1253BU-RP-4G je skladište iSCSI/IP-SAN koji podržava VMware i Citrix, a kompatibilan je sa Microsoft Hyper-V i Windows Server 2012 R2, što ispunjava potrebu za fleksibilnim primenom i upravljanjem u okruženjima za virtuelizaciju. TS-1253BU-RP-4G podržava VMware VAAI i Microsoft ODX kako bi povećali performanse istovremenim učitavanjem servera za ESXi server i Hyper-V, i podržava QNAP vSphere Client plug-in i QNAP SMI-S provajder sa poboljšanom operativnom efikasnošću i upravljanjem u virtuelizaciji aplikacije.

Skladištenje za hostovanje virtuelnih mašina i kontejnerskih aplikacija

Stanica za virtuelizaciju vam omogućava da hostujete virtuelne mašine (VM) na TS-1253BU-RP-4G i pristupite im putem web pregledača ili VNC-a. Stanica za virtualizaciju podržava više operativnih sistema, brzo kreiranje VM-a, VM backup i obnavljanje, VM import/export, snimanje i upravljanje uređajima za centralno upravljanje VM-jevima. Postaja virtuelizacije omogućava TS-1253BU-RP-4G, VM i kontejnerima da dele isti LAN port. Višestruki virtuelni prekidači koji više nisu ograničeni fizičkim mrežnim performansama u velikoj meri povećavaju prenos podataka između VM, kontejnera i NAS kroz unutrašnji interfejs. TS-1253BU-RP-4G takođe poseduje kontejnersku stanicu, koja integriše LXC i Docker lagane tehnologije virtuelizacije. Možete upravljati višestrukim izolovanim Linux sistemima na TS-1253BU-RP-4G kao i aplikacijama za preuzimanje iz ugrađenog Docker Hub Registry-a. Station Containers Station takođe podržava platformu QIoT Containers koja pomaže u brzo strukturiranje vašeg IoT okruženja i primjene na vašem privatnom oblaku IoT.

Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G

Bezbedan pristup sa VPN & Proxy serverom

Novi KVPN kombinuje VPN server i VPN klijent funkcionalnost. Kroz QVPN, TS-1253BU-RP-4G se može koristiti kao VPN server sa L2TP / IPsec, OpenVPN i PPTP podrškom, što vam omogućava da bezbedno pristupate podacima koji se dele u privatnoj lokalnoj mreži. TS-1253BU-RP-4G se takođe može koristiti kao VPN klijent za povezivanje sa drugim VPN serverima ili virtuelnom privatnom mrežom putem PPTP i OpenVPN za siguran prenos podataka. VPN klijent takođe dozvoljava vašem NAS-u da se istovremeno poveže sa više servera. Možete da povežete svoje uređaje sa NAS i VPN serverom kod kuće kako biste pristupili podacima na LAN-u i preko VPN klijenta na NAS-u, možete se povezati sa međunarodnim VPN serverima za pristup regionalno ograničenim uslugama kao što su Netflik i Hulu u HD stanici. TS-1253BU-RP-4G pruža vam razne VPN opcije i pomaže u osiguranju prenosa podataka.

Nadogradite svoje IT okruženje pomoću brzog i pristupačnog 10GbE QNAP-a!

Nenadmašni prekidači QNAP 10GbE / NBASE-T vam omogućavaju da trenutno nadogradite svoje mrežno okruženje po povoljnoj ceni. Sa mrežom od 10GbE možete uživati u blistavoj brzini prenosa, osnažiti zahtevane zadatke kao što su virtuelizacija i omogućiti istovremeni pristup velikim NAS-ovim datotekama u realnom vremenu koristeći više radnih stanica (idealno za video editing i multimediju). QNAP takođe obezbeđuje 10GbE PCIe mrežnu karticu za proširenje za računare TS-1253BU-RP-4G i Windows/Linux kako bi iskoristila prednost velikih brzina LAN okruženja.

QTS - najinteligentniji i intuitivni NAS operativni sistem

Sa modularizovanim višestrukim aplikacijama i funkcijama, QTS poboljšava efikasnost upravljanja, ličnu produktivnost, multimediju i još mnogo toga. Takođe su dodate nove usluge inteligentnog agenta kako bi se pojednostavile operacije i upravljanje sistemom. Korisnički QTS poseduje inteligentnu radnu površinu koja vam omogućava da brzo pronađete željene funkcije, pratite važne sistemske informacije u realnom vremenu, otvorite više aplikativnih prozora da biste pokrenuli više zadataka istovremeno sa večom radnom efikasnošću i obezbedili ugrađenu aplikaciju Centar sa instalacijskim aplikacijama za proširenje NAS funkcionalnosti. QTS razbija barijere uređaja, platformi i geografije kako bi doneo optimizovana iskustva u oblaku i uključuje napredne funkcije.

Zaključak

Idealno rešenje za skladištenje u serverskoj prostoriji za mala i srednja preduzeća koje se lako uklapa u 19-inčni rack. TS-1253BU-RP dolazi sa PCIe slotom za povećanje potencijalnih aplikacija: QNAP QM2 kartica za proširenje se može instalirati kako bi se dodala M.2 SSD keš/10GbE konekcija, kompatibilna bežična kartica može se instalirati za korišćenje kao bežična pristupna tačka i USB 3.1 10Gbps kartica

Conclusion

Ideal storage solution in the server room for small and medium businesses, that easily fits into a standard 19-inch rack. Qnap 012U-Bay NAS TS-1253BU-RP-4G comes with a PCIe slot for boosting potential applications: the QNAP QM2 expansion card can be installed to add an M.2 SSD cache/10GbE connectivity, a compatible wireless card can be installed to use the TS-1253BU-RP as a wireless access point, and a USB 3.1 10Gbps card.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 279.999,98 dinara

MikroPrinc