Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P

Najekonomičniji način da proširite svoje skladištenje Turbo NAS

Kada proširenje kapaciteta za skladištenje podataka, raspoređivanje više servera može dovesti do složenosti u upravljanju i dramatično povećanje troškova. Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P kućište ekspanzije je alternativa proširenje budžet-prijateljski dizajnirano sa jednostavnim podešavanjem na umu za proširenje ukupnog prostora za skladištenje vašeg Turbo NAS-a za opšte primene.

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P

Spajanjem jednog kućišta za proširenje, Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P nudi bez muke ekspanziju za kućnu / male kancelarije za skladištenje. Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P daje dodatnih 5 hard diskova za Turbo NAS i omogućava ukupno proširenje sirovog kapaciteta od 40TB što ga čini posebno korisnim za backup podatke, digitalne kolekcije medija i video nadzora.

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P

  • Lako dodavanje kapaciteta diska na Turbo NAS
  • Nedostaje zaštitni mod
  • Fleksibilna RAID konfiguracija za QTS Storage Manager
  • Odlična podrška rešenje za Turbo NAS
  • Smart dizajn snage
  • Odličan dizajn hardvera

Lako dodavanje dodatnog kapaciteta diska na Turbo NAS

Jednostavno povežite Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P sa Turbo NAS i uključite. Turbo NAS će automatski detektovati hard diskove u Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P kao novoinstalirani lokalni disk. Kapacitet Turbo NAS može zatim da se proširi kao jaki zvuk i ekonomski pomoću moćnog KTS Storage Manager-a.

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P

Nedostajući mod zaštite

Ako je vaš Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P slučajno isključen, Turbo NAS ulazi u "mod nedostajanja" i blokira I / O pristup zaštiti uskladištenih podataka. Sistem tada može da se oporavi od nestalog režima u normalno stanje sa podacima koje će ostati netaknuti.

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P

Snažan QTS Storage Manager

QTS skladištenje uredno predstavlja alate i opcije za upravljanje Skladišnog sistema sa modernim i intuitivnim grafičkim korisničkim interfejsom, što umnogome olakšava proces proširenja kapaciteta NAS-a i upravljanje Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P. Bez obzira da li ste IT administrator ili Home korisnik, možete lako pratiti zdravstveno stanje Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P i diskova unutar nje. Kada je povezano više kućišta za proširenje, "Pronađite disk" i "pronađite Prilog" funkcije će vam pomoći u brzom održavanju.

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P

Fleksibilan RAID konfiguracije

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P ima 5 hot-svap drive mesta za laku instalaciju i uklanjanje. Automatsko umetanje / prenosiva detekcija i obnova, omogućavaju lako upravljanje. RAID 0, 1, 5, 6 i 10 imaju podršku i upravljaju snažnim QTS Storage Manager-om, Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P obezbeđuje maksimalne performanse i sigurnost podataka.

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P

Odlična podrška rešenja za Turbo NAS

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P može da se koristi kao eksterno skladište budžet-prijatan za obavljanje brze i sigurne poslove backup za Turbo NAS. Administrator može da skladišti rezervne kopije podataka o Turbo NAS-u na Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P u realnom vremenu ili zakazanoj osnovi.

Pametni dizajn snage

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P automatski se uključuje i isključuje sa vašeg Turbo NAS-a, dozvoljavajući udobnost i uštedu energije.

Odličan dizajn hardvera

Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P obuhvata kompletan 250V unutrašnji PSU da obezbedi dovoljno snage čak i pod punim opterećenjem je održiv. Dobrom ventilacijom, šasija i pametni ventilator pomaže da se obezbedi efikasno hlađenje za bolju stabilnost i pouzdanost, sa ventilatorom koji omogućava efikasno uklanjanje toplote čak i kada su u punoj funkciji svih 5 diskova istovremeno.

Maloprodajna cena sa PDV-om: 62.999,99 dinara

Zaključak

Najekonomičniji način da proširite svoje skladištenje. Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P daje dodatnih 5 hard diskova za Turbo NAS i omogućava ukupno proširenje sirovog kapaciteta od 40TB što ga čini posebno korisnim za backup podatke, digitalne kolekcije medija i video nadzora. Fleksibilna RAID konfiguracija za QTS Storage Manager i odlična podrška rešenje za Turbo NAS.

Conclusion

The most economical way to expand your Turbo NAS storage. Qnap Expansion Enclosure 005-bay UX-500P provides additional 5 hard drives for the Turbo NAS and allows for a total expansion raw capacity of 40 TB making it especially useful for data backup, digital media collection, and video surveillance. Flexible RAID Configuration by QTS Storage Manager and an excellent backup solution for Turbo NAS.