Raidmax Ninja II kućište za nezahtevne korisnike

Kompanija Raidmax je predstavila još jedno interesantno kućište u okviru svoje ponude. Reč je o modelu Ninja II koji je dostupan u kombinaciji narandžaste i crne boje i koji karakteriše podrška za ATX, micro ATX i miniITX matične ploče.

Raidmax Ninja II

Kućište je opremljeno bočnim prozorom kroz koji mogu da se vide interne komponente. Karakteriše ga modularni dizajn kao i dovoljno prostora za implementaciju vrhunskih komponenti i njihovih pratećih rashladnih sistema.

Raidmax Ninja II

Kućište nudi dovoljno prostora za tri interna 3.5 inčna i tri 2.5 inčna drajva kao i za tri eksterna 5.25 inčna drajva. Od spoljnih priključaka korisnici mogu da računaju na frontalni audio priključak kao i USB 3.0 port. Kućište se isporučuje samo sa jednim ventilatorom, ali kupci mogu po želji da dodaju više ventilatora.

Raidmax Ninja II

Specifikacije:

  • Proizvođač: Raidmax
  • Model: Ninja II
  • Kompatibilnost: ATX, microATX, miniITX
  • Mesto za hard diskove: 2.5 inčna – 3, 3.5 inča - 3
  • Frontalni priključci: Audio, USB 3.0
  • Ventilatori: 1

Raidmax Ninja II

Zaključak

Raidmax je predstavio vrlo dobro kućište kompatibilno sa ATX, microATX i miniITX pločama, poseduje dovoljno prostora za tri 2.5 inčna i tri 3.5 inčna hard diska. Opremljeno je jednim ventilatorom ali po potrebi moguće je ugraditi i dodatne ventilatore.

Conclusion

Raidmax has presented a very good case compatible with ATX, microATX and miniITX boards. It has enough space for up to three 2.5” and three 3.5” hard drives. It is equipped with a single fan; however, it is possible to install additional fans if necessary.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 45€

winwin.rs