Ready2Music BT Tube zvučnik za slušanje muzike u pokretu

Kompanija Ready2Music je predstavila još jedan model Bluetooth zvučnika sa handsfree funkcijom za pozivanje. Reč je o zvučniku koji obezbeđuje odličan zvuk bez iritirajućih kablova – BT Tube modelu.

Jednostavno povezivanje bilo preko Bluetooth konekcije ili AUX porta obezbeđuje da Ready2Music BT Tube uvek obezbedi moćan zvuk koji je dostupan tek uz nekoliko pritisaka prstom.

Ovaj model karakteriše Bluetooth 2.1 verzija, frekventni opseg od 90Hz do 20KHz, snaga od 2 x 3W te baterija od 500mAh, kao i osetljivost od 80dB.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Ready2Music
  • Model: BT-Tube
  • Konfiguracija: 1.0
  • Baterija: 500mAh
  • Osetljivost: 80dB

Zaključak

Ovaj model je idealno rešenje za one koji žele da imaju zvučnik koji mogu da povežu sa svojim prenosivim uređajem i da slušaju muziku kada su u pokretu. Bluetooth konekcija omogućava da se rešite kablova i uživate u muzičkom iskustvu potpuno slobodno.

Conclusion

This model is the ideal solution for those who want to have a speaker that can be connected to a portable device so you can listen to music while on the go. Bluetooth connectivity allows you to get rid of cables and freely enjoy the music experience.

Zahvaljujemo se:

Pro Net System d.o.o, Save Kovačevića ulica 2. 2a, 011/3317982

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 45€