RedDragon Asura tastatura dizajnirana za igrače sa 104 tastera

Od strane kompanije RedDragon stiže nam Asura programabilna igračka tastatura specifično dizajnirana sa potrebama tvrdokornih igrača na umu. Sa programabilnim makro tasterima i 7 boja pozadinskog osvetljenja reč je o tastaturi koja će svakako biti omiljena među igračima.

RedDragon Asura

Tastatura pored sedam boja nudi i mogućnsot da se podešava intenzitet pozadinskog osvetljenja, podešava brzina pulsiranja LED osvetljenja. Ukupno je opremljena sa 104 standardna tastera od čega je 12 multimedijalnih tastera za kontorlu različitih sadržaja.

RedDragon Asura

Na raspolaganju korisnicima su i osam makro tastera i dve opcije podešavanja brzine unosa. Tastatura je otporna na prskanje tečnosti, WIN taster se može onemogućiti kada se igraju igre a tasteri strelica i WASD funkcije se mogu dodeliti drugim tasterima. Tastatura je dizajnirana za Windows operativne sisteme od verzija Windows Vista do 10.

RedDragon Asura

Specifikacije:

  • Proizvođač: RedDragon
  • Model: Asura K501
  • Tip: Gejmerska
  • Priključak: USB
  • Prenos: Žični

Zaključak

Asura K501 je tastatura opremljena sa sedam nijansi boja pozadinskog osvetljenja dizajnirana specifično za igrače, opremljena sa 104 tastera uključujući i 12 multimedijalnih. Nudi mnoštvo makroa koji se mogu podesiti, omogućeno je dodeljivanje funkcija određenih tastera drugim tasterima a isto tako je moguće onemogućiti WIN taster tokom igranja.

Conclusion

Asura K501 keyboard is equipped with seven nuances backlight designed specifically for gamers, offering 104 keys including 12 multimedia ones. There are a lot of macros that can be set, it is possible to assign functions of the specific keys to other keys, and it is also possible to disable the WIN button during game.

Zahvaljujemo se:

ComputerLand, Ruzveltova 1 lok. 7, 011/3370526

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 35€

pyramid.rs