Redragon Centrophorus igrački miš sa šest tastera i opcijom promene DPI u hodu

Od strane kompanije Redragon stiže Centrophorus igrački miš dizajniran da vaše igračke veštine podigne na jedan novi nivo zahvaljujući trenutnom reagovanju na klik a pre svega zavaljujući vrhunskom hardveru.

Redragon Centrophorus M601

Ovaj miš je dizajniran da sve svoje radnje kada je reč o klikovima radi u mikrosekundama što stvara prednost u odnosu na konkurenciju. Miš je opremljen sa šest tastera tako da su dva dizajnirana da od njih doprete palcem, a preostala četiri za svaki prst po jedan.

Redragon Centrophorus M601

Opremljen je DPI switcherom koji omogućava da trenutno prebacujete rezoluciju miša na gore ili na dole omogućavajući da ostvarite potpunu tačnost u momentu kada vam je to najpotrebnije. Miš je isto tako opremljen sa osam 2.4 gr tegića koji omogućavaju veću preciznost kada je potrebno ostvariti precizno pucanje u igrama.

Redragon Centrophorus M601

Specifikacije:

  • Proizvođač: Redragon
  • Model: Centrophorus
  • Prilagođen: desktop
  • Tip: Klasičan
  • Broj tastera: 6

Zaključak:

Redragon Centrophorus je odličan miš specifično dizajniran za igrače opremljen sa šest programabilnih tastera koji omogućavaju maksimalnu preciznost u igrama onda kada je to najpotrebnije. Ugrađeni prekidač DPI omogućava da promenite rezoluciju miša u hodu tokom igre što dodatno doprinosi povećanju tačnosti tokom igranja.

Conclusion

Redragon Centrophorus is an excellent mouse designed for gamers, offering six programmable buttons that allow maximum precision in games. A built-in DPI switch allows you to change the mouse resolution on the fly and increase accuracy during games.

Zahvaljujemo se:

Atom Computers Bul. Arsenija Čarnojevića 90 lokal 12, 011 / 314 99 54

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 15€

atom.rs