Revolucionarno Thermaltake Core P5 kućište koje se postavlja na zid

Thermaltake Core P5 ATX kućište koje se postavlja na zid uvodi jedan potpuno novi sistem korišćenja računarskih uređaja obzirom da njegova potpuna modularnost omogućava da se ovo kućište može postaviti na tri različita načina, vertikalno, horizontalno i na zid.

Thermaltake Core P5

Kućište karakteriše instalacija za vodeno hlađenje koja omogućava da se primene različite tehnike overklokovanja ugrađenih komponenti za unapređene performanse a opet uz veoma hladan rad.

Thermaltake Core P5

Kućište je zbog svog dizajna potpuno jedinstveno na tržištu i kao takvo će biti veoma zanimljivo za sve one koji žele da imaju u svom posedu kućište kakvo drugi nemaju. Korisnik lako može da stekne uvid u sve komponente ugrađene u ovakvo kućište što dodatno doprinosi njegovoj privlačnosti.

Thermaltake Core P5

Specifikacije:

  • Forma: Mid tower
  • Dimenzije: 608 x 333 x 570mm
  • Podrška za matične ploče: Mini ITX, Micro ATX, ATX
  • Mesta za HDD/SDD: 3 x skriveni, 1 x vidljivi

Thermaltake Core P5

Zaključak

Inovativno kućište koje poseduje panoramsko staklo pružajući korisniku priliku da ima uvid u sve komponente koje su ugrađene u samo kućište. Mogućnost implementacije vodenog hlađenja dodatno unapređuje opcije koje ovo kućište nudi u smislu primene overklokovanja komponenti.

Conclusion

The innovative case offers a panoramic glass providing the user with access to all the built-in components. The possibility of implementing water-cooling solution enhances available options in terms of components overclocking.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (jan 2016): oko 198€

winwin.rs