Samsung T3 SSD kapaciteta 1TB i mase 51 gram za maksimalnu portabilnost u pokretu

Novi Samsung Portabl SSD T3 eksterni hard disk postavlja standarde u segmentu kojem pripada kada je reč o brzini, kapacitetu, izdržljivosti i konektivnosti. Skladištite sadržaje bezbedno i premeštajte ih kada god vam je to potrebno.

Samsung T3 SSD

Samsung SSD T3 omogućava da snizite vreme praznog hoda zahvaljujući maksimalnim brzinama čitanja i pisanja do 450MB/s što je četiri puta brže u odnosu na tradicionalne eksterne hard drajvove. T3 omogućava prenos 1GB fotografija za samo pet sekundi.

Samsung T3 SSD

Posebnu prednost ovog drajva čine njegove dimenzije i mala masa. Sa svega 51 gramom mase i dimenzijama približno platne kartice ovaj drajv je savršeno rešenje kada je potrebno obezbediti maksimalnu portablnost.

Samsung T3 SSD

Sa druge strane, drajv je obezbeđen tehnologijama koje imaju za cilj da obezbede maksimalnu zaštitu podataka kako fizički tako i softverski pa pored snažnog eksternog kućišta korisnici mogu da se oslone i na AES 256-bitnu enkripciju.

Samsung T3 SSD

Specifikacije:

  • Proizvođač: Samsung
  • Model: T3 MU-PT1TOB(EU
  • Kapacitet: 1TB
  • Vrsta: SSD
  • Tip: Eksterni

Zaključak

Samsung T3 eksterni hard disk je baziran na SSD tehnologiji i omogućava da ostvarite maksimalno brz prenos sadržaja od 450MB/s. Sa druge strane, ojačano kućište kao i AES 256 bitna enkripcija omogućavaju da budete potpuno mirni kada je reč o bezbednosti vaših podataka. Sa 1TB kapaciteta i dimenzijama reda veličine platne kartice ovaj SSD drajv je istinski portabilan i kompaktan.

Conclusion

Samsung T3 external hard disk is based on SSD technology and allows you to get the impressive 450MB/s data rate. Reinforced case and AES 256 bit encryption allow you to be completely peaceful when it comes to data security. 1TB capacity and dimensions of a credit card make this SSD drive truly portable and compact.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 520€

winwin.rs