Sergej Ćetković predstavlja Lola i Mila stikere

Slavni pevač Sergej Ćetković ujedno je i idejni tvorac crtanog filma “Lola i Mila”, koji su on i njegova supruga Kristina posvetili svojim ćerkicama, a koji sada dobija novu dimenziju na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka

Beograd, 26. septembar - Crtani serijal “Lola i Mila” u početku je predstavljao animiranu verziju slikovnice “Šta je slađe od kolača”, napisane po ideji Kristine i Sergeja Ćetkovića. U veoma kratkom vremenskom period osvojila je srca mališana, ali i roditelja, pre svega jer je njena suština bila u tome da oslika osećaje, doživljaje i uspomene iz detinjstva, koji nas uvek nasmeju i vrate u najlepši i najbezbrižniji period života. Likovi su počeli da oživljavaju i nakon godinu dana rada na crtanom filmu, Lola i Mila su kao animirani likovi počele da žive na malim ekranima.

Viber

Danas je crtani serijal “Lola i Mila” svojevrsni brend koji deca obožavaju. Snimljeno je i emitovano preko 30 epizoda, a nove se uveliko pripremaju za predstojeću jesen.

Viber

A u susret novim epizodama, Lola i Mila otkrile su novi kanal na kom brže mogu da iskažu svoju kreativnost, misli i osećanja – sopstveni paket stikera na Viberu, aplikaciji koja ima preko milijardu korisnika širom sveta. Osim Viber stikera, Lola i Mila sada imaju i svoj Viber Community, gde će svi koji vole i uživaju u avanturama omiljenih sestrica moći da saznaju nešto više o njima i na ovaj način. Takođe, Viber Community “Lola i Mila” je mesto gde će najmlađi i njihovi roditelji moći da iskažu svoje mišljenje i predloge za naredne epizode.

Viber

Preuzmite besplatni Lola i Mila stiker paket OVDE

Pridružite se Lola i Mila Mila Viber Communityju OVDE

  • Crtani film “Lola i Mila” govori o porodici , drugarstvu, o svemu onome što je u današnje vreme zapostavljeno i zaboravljeno. Naša želja je bila da deci poklonimo nešto nalik crtanim filmovima na kojima smo mi, roditelji, odrastali. Sadržaj koji će ih nečemu naučiti i govoriti o temama koje su aktuelne kako kod nas u kući, tako i kod mnoge dece. Sudeći po dosadašnjim reakcijama, uspeli smo u tome, na šta smo veoma ponosni. Siguran sam da će saradnja sa Viberom, kojoj se porodično neizmerno radujemo, doprineti još boljoj komunikaciji kako među decom, tako i među roditeljima i novu sezonu crtanog filma, koja uskoro kreće sa emitovanjem, učiniti još interesantnijom. Verujem da će stikeri “Lola i Mila” vedrim i veselim bojama i porukama obojiti predstojeće jesenje dane i ovu školsku godinu, i učiniti da druženje među najmlađima bude još lepše i zabavnije – rekao je Sergej Ćetković povodom ovog partnerstva.

“Lola i Mila” su najmlađi partneri kompanije Rakuten Viber u regionu, ali su već veoma ozbiljne i uspešne. Zadovoljstvo je videti njihov sadržaj na našoj platform. Ovaj crtani film već je osvojio srca i roditelja i dece, a sada se porodični duh kojim odišu, zahvaljujući saradnji koju su Sergej Ćerković i Rakuten Viber ostvarili, kroz njihove živopisne Viber stikere širi i dalje – rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja kompanije Rakuten Viber, CEE.

Stikeri “Lola i Mila” biće dostupni za besplatno preuzimanje tokom naredna tri meseca, nakon čega će samo oni koji su ih preuzeli biti u mogućnosti da ih koriste.