SkullHandy Crusher slušalice vrhunskog kvaliteta zvuka i premijum materijala

Kompanija SkullCandy je predstavila novi model slušalica naziva Crusher koje obezbeđuju vrhunski kvalitet zvuka i osećaj kao da se nalazite u prvom redu koncerta. Dizajn ovog modela karakteriše slajder koji omogućava da kontroliše bas i prilagodite zvuk.

SkullHandy Crusher

Premijum materijali omogućavaju dug životni vek slušalica. Supreme sound tehnologija kompanije SkullCandy omogućava kreiranje moćnog basa, toplih prirodnih vokala kao i visokih tonova maksimalne preciznosti.

SkullHandy Crusher

Crusher slušalice poseduju ugrađeno pojačalo koje omogućava da se zvuk dodatno pojačava i istakne najbolji kvalitet. Takođe, ove slušalice su opremljene i linijskim daljinskim upravljačem sa ugrađenim mikrofonom koji omogućava da kada su slušalice povezane sa telefonom primate/inicirate pozive, pokrećete/zaustavljate reprodukciju muzičkih sadržaja ili prebacujete na narednu numeru.

SkullHandy Crusher

Specifikacije:

  • Proizvođač: ScullCandy
  • Model: Crusher S6SCHX-459
  • Tip: Slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: žično
  • Priključak: 3.5mm
  • Frekventni odziv: 20Hz do 20KHz

Zaključak

ScullHandy Crusher su vrhunske slušalice dizajnirane da obezbede maksimalni kvalitet zvuka u svakoj situaciji. Premijum materijali, ugrađeno pojačalo, kao i specijalni slajder za podešavanje basa čine ove slušalice ponudom kakva se ne propušta kao ste pasionirani audiofil.

Conclusion

ScullHandy Crusher is the superb headset designed to provide maximum sound quality in every situation. Top-notch materials, a built-in amplifier and a special slider to adjust the bass make this headset a great offer.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 198€

winwin.rs