Sennheiser
MX 686G Sports
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Sennheiser
  Model MX 686G Sports
 Osnovno Tip Slušalice
  Povezivanje Žično
  Priključak 3.5mm
  Domet 1.2
 Zvučnik Frequency response 18-20.000Hz
  Input impedance 30
  Sensitivity 118
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 27-Apr-2016 07:04:25 - #197923

Kombinujući inovativni dizajn i impresivni kvalitet zvuka, Sennheiser MX686G Sports slušalice su savršeno društvo za one koji preferiraju dugo trčanje. Inteligentni Slide-to-fit mehanizam osigurava da će slušalice komforno i sigurno da budu smeštene u vaše uši dok drajveri visokih performansi obezbeđuju vrhunski kvalitet zvuka.

Sennheiser MX686G Sports

MX 686G Sports slušalice vam isto tako obezbeđuju da sigurno dođete do svog cilja obzirom da ih karakteriše otvoreni dizajn koji će vam obezbediti da čujete okolnu buku saobraćaja.

Sennheiser MX686G Sports

Linijska smart daljinska komanda i mikrofon na kablu su kompatibilni sa većinom smart telefona i portabl plejera koji su dostupni na tržištu dok je dizajn slušalica takav da osigurava da će one biti dugovečne.

Sennheiser MX686G Sports

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sennheiser
  • Model: MX 686G Sports
  • Tip: Slušalice
  • Povezivanje: žično
  • Priključak 3.5mm
  • Domet: 1.2m
  • Frekventni odziv: 18 do 20000Hz

Zaključak

Sennheiser je predstavio odlično rešenje za sportiste koji vole dugo da trče i slušaju muziku sa vrhunskim slušalicama koje karakteriše specijalna tehnologija postavljanja koja je sa jedne strane sigurna i bezbedna a sa druge nenametljiva i ne ometa vaše iskustvo. Posebna prednost ovih slušalica je u tome što su otvorenog dizajna pa ćete uvek čuti buku okruženja i biti bezbedniji prilikom kretanja ulicom.

Conclusion

Sennheiser introduced an excellent solution for athletes who love to run and listen to music via headphones characterized by cutting-edge technology that provides users with high level of security and does not interfere with musical experience. A special advantage of the handset is its open design so you'll always be aware of the environmental noise so you will be safer when moving down the street.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 75€

winwin.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan