TnB
ELYTE HAWK CSMGAME
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač TnB
  Model ELYTE HAWK CSMGAME
 Osnovno Tip Slušalice sa mikrofonom
  Povezivanje Žično
  Priključak 3.5mm
  Domet 2.2
 Zvučnik Frequency response 20-20.000Hz
  Input impedance 32
  Sensitivity 108
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 13-Jul-2016 07:07:43 - #199341

Kompanija TnB je predstavila Elyte Hawk CSMGAME slušalice sa mikrofonom dizajnirane da obezbede maksimalno uživanje u igranju igara i koje karakterišu zvučnici prečnika 50mm, koji nude duboke basove, precizne srednje tonove i omogućavaju vam da uronite u svet akcije oko vas.

TnB Elyte Hawk

Slušalice poseduju kontrole jačine zvuka i taster za isključenjem mikrofona na kablu što je idealno rešenje kada je potrebno brzo podesiti jedan od ova dva parametra tokom igara. Takođe, ovaj model je opremljen mikrofonom koji prenosi zvuk u više pravaca što omogućava komunikaciju u okviru mreže.

TnB Elyte Hawk

Okrugli jastučići nude najbolji mogući komfor za uživanje u igrama ili dugim glasovnim chat sesijama. Opcije povezivanja uključuju 3.5mm priključak dok je autonomija slušalica poboljšana usled činjenice da poseduju 2.2m kabl.

Specifikacije:

  • Proizvođač: TnB
  • Model: Elyte Hawk SCMGAME
  • Povezivanje: žično
  • Priključak: 3.5mm
  • Domet: 2.2m
  • Osetljivost: 108

Zaključak:

TnB Elyte Hawk su veoma dobre igračke slušalice opremljene kablom dužine 2.2m koje omogućavaju uživanje u igrama, poseduju kontrole za podešavanje jačine zvuka i isključivanje mikrofona na kablu te veoma prijatne jastučiće koji neće dozvoliti da osećate sate i sate nošenja ovih slušalica.

Conclusion

TnB Elyte Hawk is good gaming headset equipped with a 2.2m long cable that allow users to enjoy the games; it has the volume controls and the option to mute the microphone on the cable while the pleasant cushions will not lead to fatigue during the extended usage.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 25€

gigatronshop.com

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan