Sony NW-WS410 MP3 plejer sa bežičnim slušalicama za maksimalno uživanje u sportu

Spremni ste za treniranje u svim vremenskim prilikama i uslovima, a spreman je i NW-WS410. Bez obzira da li sečete talase na otvorenom moru ili udarate tešku vreću, ne dozvolite da vas bilo šta sputava.

Sony NW-WS410

Vodootporne su do dubine od 2 metra, čak i u slanoj vodi. Izolovani dizajn štiti od peska, prašine i prljavštine. Mogu da izdrže temperature od -5°C do 45°C. Ostanite potpuno usresređeni na vežbanje. Superiorno prijanjanje Walkman plejera omogućava vam da se bavite raznim sportovima i aktivnostima uz potpunu udobnost.

Sony NW-WS410

Bežični, lagani dizajn za dugotrajnu udobnost korak za korakom, kilometar za kilometrom obezbeđuju unapređenu izdržljivost slušalica. Ergonomski oblik koji obuhvata uvo garantuje bezbedno i stabilno prijanjanje čak i tokom intenzivnog vežbanja.

Sony NW-WS410

Specifikacija:

  • Proizvođač: Sony
  • Model: NW-WS414
  • Težina: 32 grama
  • Kapacitet: 8192
  • Format: AAC, MP3, WMA

Zaključak

Sony Walkman je uređaj za reprodukciju muzike u svim vremenskim uslovima opremljen odličnim slušalicama kompanije Sony. Obezbeđuje 8GB skladišnog prostora i teži svega 32 grama što ga čini idealnim saputnikom za bilo koju aktivnost vežbanja na otvorenom ili zatvorenom.

Conclusion

Sony Walkman music player is characterized by excellent Sony headphones. The device offers 8GB of storage space and weighs no more than 32 grams, so it is ideal for outdoor or indoor activities.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 130€

gigatronshop.com