Sony-jev novi zadivljujući Xperia XZ Premium sa prvim na svetu i Super slow motion videom

Četiri potpuno nova pametna telefona Xperia: Flagship Xperia™ XZ Premium, Xperia XZs i telefoni srednje klase Xperia XA1 i XA1 Ultra.

Sony Xperia

Sony Mobile predstavio je i četiri poboljšane verzije popularnog Xperia telefona koje obuhvataju modele premium i srednje klase – koje, po njihovim, rečima garantuju zadovoljne korisnike i obećavaju da će modeli biti dostupni u kod lokalnih mobilnih operatera.

Sony Xperia

Hidejuki Furumi, izvršni potpredsednik kompanije Sony Mobile, zadužen za globalnu prodaju i marketing je izjavio: “Nastavljamo da razvijamo i usavršavamo portfolio pametnih telefona, a fokus ostaje na proizvodnji uređaja visoke tehnologije i sofisticiranog dizajna. Bez obzira da li je u pitanju memory-stacked kamera sistem koji omogućava snimanje u slow motion-u, ili svetski prvi pametni telefon sa 4K HDR ekranom, donosimo iskustvo koje koje se sa korisnikom povezuje emotivnije i značajnije nego ikada.’’

Sony Xperia

Xperia XZ Premium poseduje novi Sony sistem Motion Eye koja omogućava dodatne funkcije kao i odličan kvalitet slike a po prvi put imamo i 4KHDR ekran (5.5-inča). Motion Eye™ kamera omogućava 960fps super slow motion video snimanje i reprodukciju, što je četiri puta sporije nego bilo koji drugi pametni telefon 5. Xperia XZ Premium pokreće oštar Qualcomm® Snapdragon™ 835 Mobile Platform procesor, što ga činim jednim od prvih pametnih telefona sposobnih za Gigabit Class LTE (i do 1 Gbps). Ovo je omogućeno integracijom Snapdragon X16 LTE modema koji ima potencijala da promeni način na koji korisnici koriste svoje mobilne uređaje isporučujući fibre optic brzinu.

Sony Xperia

Xperia XZ Premium globalno je dostupan na globalnom nivou od kraja proleća 2017. u dve boje: svetlo hromiranoj i duboko morski tamnoj. Varijanta Xperia XZs 8 poseduje istu redizajniranu Motion Eye kameru veličine 5.2 inča i biće dostupan na proleće 2017. u ledeno plavoj, srebrnoj i crnoj varijanti. Kiša je još jedna stvar manje o kojoj ćete razmišljati dok ste napolju. Xperia XZ Premium je vodootporan i ne propušta prašinu vii , a zaštićen je i Corning Gorilla Glass 5 staklom sa obe strane uređaja, koje lepotu i dugotrajnost podiže na viši nivo.

Sony Xperia

Oslanjajući se na uspeh modela Xperia XA lansiranog prošle godine, Xperia XA1 i XA1 Ultra sa velikim ekranom od 6 inča poseduju prelep dizajn sa “beskonačnim” ekranom bez okvira. Oba modela će nadmašiti očekivanja sa zadnjom kamerom vrhunskih karakteristika, uključujući 23MP senzor i izvanrednim mogućnostima u uslovima slabe osvetljenosti, dok je XA1 Ultra specijalno dizajniran za ljubitelje selfija sa svojom superiornom 16MP prednjom kamerom. Baterija je maksimalno uvećana sa Smart Stamina opcijom koja procenjuje koliko će vaša baterija trajati na osnovu vaše prosečne upotrebe. Čak će vas i upozoriti ukoliko ćete u toku dana ostati bez baterije i podsetiti da uključite Stamina režim. Battery Care viii and Qnovo Adaptive Charging tehnologije su takođe ugrađene u svrhu da zaštite vašu vašu bateriju i održavaju je zdravom i do dva puta duže.

Sony Xperia

Xperia XA1 i Xperia XA1 Ultra će izaći u proleće 2017 6 sa Android N operativnim sistemom i biće dostupni u izboru savremene završne obrade: beloj, crnoj, roze 7 i zlatnoj boji.