Speedlink Tornado USB Desk ventilator za vrele letnje dane

Speedlink Tornado je USB ventilator za postavljanje na računarski sto i dizajniran je da vam rashladi vrele dane. Obezbeđuje začuđujuće dobro hlađenje ako se u obzir uzmu njegove dimenzije i vrlo osvežavajuću cirkulaciju vazduha.

Speedlink Tornado

Prednost u odnosu na klasičane ventilatore je njegova kompaktna forma kao i mogućnost da ga povežete putem USB porta što olakšava traženje izvora napajanja. Opremljen je moćnim turboventilatorom koji opet radi veoma tiho.

Specijalni kavez sprečava povređivanje od perca ventilatora koja se vrte velikom brzinom. Ventilator može da se obrće maksimalnom brzinom od 2500 o/min, a na raspolaganju korisnicima su dve brzine. Dužina kabla je 95cm što omogućava da ventilator ipak malo udaljite za prijatniji rad.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Speedlink
  • Model: Turbo USB Desk Fan
  • Brzina obrtanja: 2500 o/min
  • Brzine: dve
  • Povezivanje: USB
  • Kabl: 95cm

Zaključak

Za vrele dane stiže rešenje u vidu USB ventilatora za postavljanje na računarski sto kompanije Speedlink koji nudi veoma dobru cirkulaciju vazduha, poseduje zaštitni kavez koji sprečava slučajno privređivanje percima ventilatora. Kabl dužine 95cm omogućava da postavite ventilator nešto dalje od sebe a opet dovoljno blizu da uživate u hlađenju.

Conclusion

Speedlink USB fan that can be installed on a computer desk is a great solution for hot summer because it offers good air circulation and has a protective case that prevents accidental injuries. 95cm long cable allows you to set the fan away from you and yet close enough to enjoy its cooling trait.

Zahvaljujemo se:

Desk, Čika Ljubina 18-20, 011/303 2196

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 6€

desk.rs