SpotCam HD kamera za nadgledanje doma preko cloud skladištenog servisa

SpotCam je WiFi cloud kamera za nadgledanje doma sa opcijom besplatnog cloud skladištenja sadržaja. Omogućava da informacije i notifikacije dobijate putem smart telefona, tableta ili personalnog računara.

SpotCam HD

Takođe, omogućava da notifikacije primate bilo preko mobilne aplikacije ili maila i gledate video u realnom vremenu onoga što se dešava u vašem domu kada god ste povezani sa internetom.

SpotCam HD

Podešavanje SpotCam kamere je krajnje jednostavno. Povežite SpotCam kameru sa WiFi mrežom i prijavite se preko sajta kompanije i spremni ste da imate potpuni uvid u ono što se dešava u vašem domu. Kompanija nudi da odberete njen NVR plan za skladištenje video sadržaja u roku od 30 dana od momenta snimanja.

Specifikacije:

  • Proizvođač: SpotCam
  • Model: HD
  • Konekcija: WiFi 802.11 b/g/n

Zaključak

SpotCam je sistem za nadgledanje vašeg doma bežičnim putem koji karakteriše lako podešavanje i koji ne zahteva nikakve specifične parametre već je samo dovoljno povezati ga sa vašom WiFi mrežom i kreirati odgovarajući nalog i uvek imate prikaz u realnom vremenu onoga što se dešava u vašem domu kada niste kod kuće.

Conclusion

SpotCam is a system for wireless home surveillance featuring easy setup with no need for any specific parameters. All you have to do is to connect it to your WiFi network and create an account so you will always have the real time picture of what is happening in the house when you are out of your home.

Zahvaljujemo se:

Nebo ITS, Bulevar Mihaila Pupina 10D, tel: 011/2137163

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 175€

nebo.co.rs