Startap Akademija u Nišu

Krajem marta i početkom aprila (30. i 31. marta i 1.aprila) u DELI prostoru za kreativno delovanje u Nišu, održaće se drugi ciklus StartUp Akademije, intenzivne, besplatne obuke za razvijanje poslovne ideje.

Mogućnost prijave za učešće na StartUp Akademiji otvorena je za sve mlade od 18 do 35 godina, studente i nezaposlene, koji su zainteresovani da dobiju praktična uputstva i savete kako da svoju poslovnu ideju pretvore u uspešan posao, izbegnu rizike u poslovanju, istraže i iskoriste potencijale tržišta, obezbede sredstva za realizaciju poslovnog plana.

Startap Akademija

Za učešće na Akademiji potrebno je oko poslovne ideje koja uključuje visoke tehnologije, okupiti tim od najmanje dve osobe i popuniti online prijavu na linku https://goo.gl/forms/v4QvqFtwggelpgNy1. Program StartUp Akademije realizuju Niški klaster naprednih tehnologija NiCAT i DELI prostor za kreativno delovanje, uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje.

Glavni trener i mentor na StartUp Akademiji je Ivan Vesić, CEO i osnivač englesko-bugarsko- sprskog startup-a VetCloud. Gostujići predavači su uspešni srpski preduzetnici koji polaznicima Akademije prenose iskustvo pokretanja sopstvenog biznisa i na raspolaganju su za sva njihova pitanja.