Stikeri Fudbalske reprezentacije Srbije

Viber, Fudbalski savez Srbije I Comtrade promovisali besplatni paket Viber stikera I Zajednicu “Orlovi” za navijače naše reprezentacije u svim zemljama sveta Ovaj jedinstveni projekat u Evropi okuplja sve navijače Srbije na Viberovoj platformi pred Mundijal u Rusiji za jedinstveno iskustvo uživanja u fudbalu uz pomoć najsavremenije komunikacijske tehnologije Beograd/Sofija/Tel Aviv/Sarajevo – 8. jun 2018 Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, Fudbalski savez Srbije i vodeća informatička grupacija kompanija jugoistoka Evrope – Comtrade – predstavili su jedinstveni paket Viber Stikera “Orlovi”, istoimenu Viber Zajednicu i prateći čet – bot uoči početka Mundijala u Rusiji, sa ciljem da fudbalska javnost u Srbiji i na ovaj način izrazi podršku učešću naše reprezentacije na najvećoj svetskoj smotri fudbala – ali istovremeno i pruži svim korisnicima Vibera priliku da dožive jedinstveno iskustvo u praćenju svih važnijih fudbalskih zbivanja u Rusiji.

Želja svih partnerskih strana koje su doprinele realizaciji ovog projekta najvišeg stepena korisničke tehnologije koji je baziran na platformi aplikacija za razmenu poruka je da se, putem besplatnog preuzimanja izuzetno popularnih Viber stikera – svi koji dele strast i ljubav za fudbalom i reprezentacijom Srbije okupe u najveću navijačku Zajednicu “Orlovi” na Viberu, putem koje će biti u mogućnosti da se redovno informišu o prvenstvu, primaju “insajderske” informacije o našem timu i navijačima u Rusiji i, putem najsavremenijeg digitalnog fudbalskog asistenta (čet – bota) dobiju priliku da i sami učestvuju u brojnim zanimljivim programima i nagradnim igrama koje će biti pokrenute unutar ove Viber Zajednice tokom predstojećeg izuzetnog fudbalskog leta.

Stiker paket “Orlovi”, pušten za besplatno preuzimanje sa Viber Stiker Marketa za sve zemlje sveta, na svojih 23 “Viber-sličica” prikazuje likove reprezentativaca Srbije, međunarodnog sudije Mažića, simpatične maskote naše reprezentacije, ali i omiljene nacionalne i fudbalske simbole iz promotivne kampanje, kao i sveprisutne navijačke uzrečice i slogane. Svi koji budu preuzeli besplatni stiker paket će se momentalno povezati i otpočeti komunikaciju sa specijalno pripremljenim fudbalskim čet – botom, koji će im redovno i danonoćno pružati detaljne i dragocene informacije o prvenstvu - poput rasporeda mečeva, rezultata, stanja na tabelama, statistike i ostalih najvažnijih vest.

Viber

Pritiskom na posebno naznačeno dugme, vidno postavljeno pored stikera ili unutar samog čet bota, zainteresovani korisnici će moći da se pridruže Viberovoj srpskoj fudbalskoj Zajednici i iskuse pravi kolektivni navijački duh u svom mobilnom uređaju – kao da se nalaze na stadionu, razgovoru sa svojim prijateljima ili prate najkvalitetnije medijske sadžaje vezane za fudbal. Viber stikere je, u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, dizajnirala agencija “CAN”, dok je čet-bot priredio programerski tim kompanije “Comtrade”, radeći simultano u više zemalja našeg regiona na Viberovoj platformi.

Viber

Ovaj ekskluzivni projekat na tlu Evrope – tehnološki veoma složen i višeslojan, a ujedno izuzetno lak i zanimljiv za korišćenje na razne načine po željama obožavaoca “najvažnije sporedne stvari na svetu”, svrstava Fudbalsku reprezentaciju Srbije među vodeće svetske sportske timove koji su primenili najsavremeniju komunikacijsku tehnologiju kako bi približili nacionalnu selekciju i fudbal u Srbiji u celini njenim navijačima, poklonicima, mladim sportistima, porodicama – ali i medijima, institucijama i partnerima bez kojih dalji razvoj fudbala u nas ne bi bio moguć.

Viber

“Ponosni smo što smo ostvarili našu želju da budemo uz Fudbalski savez i reprezentaciju Srbije i njene sjajne navijače na predstojećem Svetskom fudbalskom kupu u Rusiji – ali i nadalje. Viber, kao omiljena aplikacija za razmenu poruka u Srbiji, nastojala je da primeni sva svoja pozitivna iskustva iz dosadašnje saradnje sa sportskim velikanima poput FK Barselone, Golden Stejt Voriorsa – ali i FK Crvena zvezda i FK Partizan kako bi sva najnaprednija tehnološka rešenja na Viber platformi i novo- predstavljenu Viber Zajednicu učinila što korisnijim za poklonike fudbala svih generacija i naše partnere – Fudbalski savez Srbije i reprezentaciju. Želeo bih da se posebno zahvalim i našem znamenitom regionalnom partneru, kompaniji Comtrade, na izuzenoj saradnji pri tehničkoj realizaciji ovog projekta.

Viber

“Orlovima” želimo najbolji mogući plasman na Mundijalu, a njihovim vernim navijačima – sva zadovoljstva koja ovaj uzbudljiv sport nosi!” istakao je Atanas Rajkov, Generalni direktor za razvoj poslovanja kompanije Rakuten Viber za tržišta centralne i istočne Evrope, Rusije i Zajednice nezavisnih država.

Viber

“Fudbalski savez Srbije je izuzetno zadovoljan realizacijom i pokretanjem ovog projekta. Ovo je bila još jedna akcija kojom smo hteli da na najbolji mogući način obeležimo plasman fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijal u Rusiji. Verujemo da će svi naši poklonici na Viberu uživati u navijanju za našu reprezentaciju putem ovog novog i posebnog kanala, čime smo proširili polje komunikacije i interakcije sa našim navijačima širom sveta. Zahvaljujemo se Viberu i kompaniji Comtrade na izuzetnoj saradnji i partnerstvu ostvarenim tokom projekta,” izjavila je Vanja Kostić, Direktorka marketinga i odnose sa javnošću Fudbalskog saveza Srbije.

“Kompanija Comtrade izražava zahvalnost aplikaciji Viber i Fudbalskom savezu Srbije na ukazanom poverenju i šampionskom timskom duhu u besprekornoj realizaciji ovog jedinstvenog tehnološko-komunikacijskog projekta poslednje generacije. Unapred se radujemo što ćemo na ovaj način poklonicima fudbala i sporta u Srbiji pružiti mogućnost da uživaju u predstojećem Svetskom prvenstvu, lako, slobodno i besplatno, po prvi put koristeći sve prednosti koje Viberova platforma i naša programerska rešenja pružaju! ” istakao je Veselin Jevrosimović, Predsednik Comtrade Grupe.

Očekuje se da će popularnost i koriščenje paketa Viber stikera “Orlovi” postići rekordne rezultate od uvođenja aplikacije u našem regionu, i okupiti i povezati na svakodnevnoj osnovi do sada najveći broj pratilaca i učesnika među Viber Zajednicama – novim Viberovim super-grupama sa naprednim administratorskim funkcijama i mogućnošću uključivanja i do jedne milijarde korisnika aplikacije u njihovu tematiku. Ako je u ovom smislu Srbija već postala šampion, nadajmo se i navijajmo da će i naša fudbalska reprezentacija u Rusiji imati isto toliko uspeha! Besplatno preuzmite Viber stiker paket “ORLOVI” ovde, i postanite član istoimene Viber fudbalske Zajednice kako biste redovno primali sve bitne informacije o Fudbalskoj reprezentaciji Srbije, Mundijalu u Rusiji i učestvovali u kvizovima i nagradnim igrama priređenim ovim povodom.