TAG Heuer lansira novo specijalno Aston Martin Red Bull Racing Formula 1 izdanje

Sa novom sezonom Formule 1, koja je otpočela prvom trkom 25.marta u Melburnu, u Australiji, ovaj švajcarski časovničarski brend iskoristio je priliku kako bi zvannično predstavio svoje novo ekskluzivno izdanje TAG Heuer Connected Modular 45 Aston Martin Red Bull Racing.

Ovaj prvi TAG Heuer Connected Modular model na sebi nosi boje inspirativnog F1 tima, što će, sigurni smo oduševiti sve fanove ovog takmičenja…. Osim obeležavanja početka nove sezone Formule 1, TAG Heuer je ovom prilikom obeležio treću godinu ovog partnerstva, kreiranjem novog časovnika specijalnog izdanja. Sa svojim odvažnim prečnikom od 45 mm, Connected časovnik na sebi nosi timske boje, tamno plavu i crvenu, koje kao kombinacija zaista odišu trkačkim duhom. Specijalni brojčanik je kreiran za ovo izdanje, sa GMT funkcijom, koja predstavlja krucijalnu komponentu za članove tima koji putuju tokom cele godine po čitavom svetu zbog trka. Logo Formula 1 tima nalazi se na poziciji devet sati i stavlja nam do znanja da je ovo specijalno izdanje.

Ovaj posebni časovnik sa sobom donosi svu funkcionalnost Connected Modular 45 modela. Lansiran u martu prošle godine, u samom srcu Švajcarske, TAG Heuer Connected Modular 45 je prvi TAG Heuer Modular luksuzni časovnik koji na sebi nosi Swiss Made obeležje. Connected Modular 45 je dizajniran, razvijen i sastavljen u TAG Heuer radionici, u La Šo de Fonu u Švajcarskoj, sa istim duhom i istovetnim visokim standardima, kojima se ponose luksuzni proizvodi sa kvalitetom koji potiče iz ove zemlje.

Časovnik ima originalni concept koji je sasvim nov u polju Connected časovnika: njegov Connected modul je promenljiv sa Haute Horlogerie mehaničkim modulom, koji dolazi sa tri kazaljke, hronografom ili hronografskim turbijonom i COSC sertifikatom, nudeći širok izbor materijala, boja i kombinacija: koncept modularnosti primenjen je na lugovima, kaišu i kopči. Ovo je pravi luksuzni švajcarski časovnik, kreiran u saradnji sa kompanijom Intel, a vodootporan je do dubine od 50 metara. On ima funkcije GPS,

NFC sensor za plaćanje, opčinjavajući AMOLED ekran visoke definicije, a nudi i širok asortiman TAG Heuer brojčanika koje možete prilagoditi kako god želite. Google Android Wear 4.4+ ili iOS 9+ i nova TAG Heuer Companion aplikacija poboljšavaju softversko iskustvo, držeći vas konektovanim sa ljudima i informacijama do kojih vam je stalo.

Ovaj časovnik dolazi sa dodatnim crnim gumenim kaišem i predstavljen je u specijalnom tamno plavom pakovanju. TAG Heuer je Zvanični merač vremena, Zvanični sat i Team Performance partner Aston Martin Red Bull Racing Formula 1 tima, a od 2016.godine, oni su izvačni partneri motora, koji učestvuju u njegovom imenovanju. Trenutno, Aston Martin Red Bull trkčaki auto zvanično je nazvan Aston Martin Red Bull Racing – TAG Heuer RB14.

Neobični pristup sportu ovog tima, performanse i zabava koju pružaju, dopali su se TAG Heuer brendu, te je tako nastala i ova saradnja, koja je i dalje u savršenom skladu sa marketinškom strategijom ovog avangardnog brenda.