TAG Heuer predstavlja Aquaracer Lady Calibre 9 Automatic

1892 godine, Eduard Heuer postao je pionir u svetu časovničartsva kada je podneo prvi patent za vodootporno kućište i doživeo je odmah nezapamćen uspeh. Aquaracer kolekcija koja je stvorena 2003. godine, nastavila je da se razvija i postala sportski sat koji podjednako obožavaju muškarci i žene. Takođe je ova kolekcija podvodnih satova postala sinonim za pouzdanost, slobodu i prevazilaženje sebe.

TAG Heuer

Ove godine TAG Heuer je predstavio potpuno novu žensku verziju opremljenu automatskim mehanizmom Caliber 9. Vodootporan do 300 metara, ovaj sportski sat prikazuje ikonične kodove kolekcije Aquaracer. Ima rotirajuću masku sa 6 poliranih lugova sa kazaljkama i indeksima prekrivenim belim SuperLuminova premazom za poboljšanu vidljivost i optimalnu čitljivost u dubokoj vodi.

TAG Heuer

Nove karakteristike uključuju izbrazdan brojčanik, datumski prozor sa lupom,kao i sekundaru sa strelicom. Takođe se može pohvaliti tipičnim tehničkim karakteristikama kolekcije Aquaracer Automatic.

TAG Heuer

Sat je izrađen od čelika sa opcijama belog mother of pearl sedefastog i crnog brojčanika, sa elegantnim prečnikom od 32mm. Aquaracer Lady nudi i verziju sa brojčanikom ukrašenim sa 11 dijamanata promera 1.40mm (0.11ct) za sve one koji žele malo glamurozniji model.

TAG Heuer

Narukvica sata je takođe izrađena od nerđajućeg čelika za optimalan komfor na zglobu ruke. Ovo je visoko tehnički model sata namenjen savremenoj aktivnoj ženi koja želi časovnik koji je nosiv u svakoj prilici.