TAG Heuer predstavlja redizajnirane Carrera Calibre 16 hronografe

TAG Heuer je ove godine restilizovao svoj najprodavaniji model Carrera kako bi kreirao stilsku vintidž verziju hronografa koji podseća na bogato automobilsko nasleđe brenda.

Tag Heuer

U 2018. obeležava se 55. godina postojanja kolekcije TAG Heuer Carrera. Od kada je lansiran 1963. godine, ovaj model sata je postao legendaran u svetu automobilizma. Nekoliko proslavljenih vozača izabrali su da nose upravo Heuer Carrera hronografe tokom svoje plodonosne karijere.

Tag Heuer

TAG Heuer je sada predstavio dva nova moderna časovnika sa vintidž elementima. TAG Heuer Carrera Caliber 16, hronograf sa prečnikom kućišta od 41mm je crna verzija sata sa crnom kožnom narukvicom, a dostupna je i plava verzija sata sa čeličnom narukvicom. Sa elementima crvene boje, kontrastima i položajima brojača, jasne su reference na auto moto sport.

Tag Heuer

Dva sportska modela sa vintidž potpisom poseduju tri hronografska bela brojača, koji se izdvajaju na brojčaniku sata oivičenog skalom od 60 sekundi.

Tag Heuer

Brojač sekundi je na poziciji 9 časova, brojač minuta je na poziciji 12 časova, dok se satni brojač nalazi na poziciji 6 sati. Korona sata je izrađena od keramike i ima tahometarsku skalu - ključnu komponentu na automobilskom hronografu.

Tag Heuer

Crna verzija ukrašena je veličanstvenim perforiranim crnim kožnim kaišem sa crvenim šavovima. Plava verzija, ima čeličnu narukvicu za maksimalan komfor. Satovi su vodootporni do 100 m dubine.

Tag Heuer

Ova dva sportska modela su prelep dodatak postojećoj kolekciji TAG Heuer Carrera.