TCL Communication predstavlja dva nova tableta pristupačnih cena

Alcatel je predstavio potpuno novu Alcatel 1T seriju tablet uređaja, u sklopu konferencije za novinare, na početku Svetskog kongresa mobilne tehnologije 2018. Dva nova kompaktna i prenosiva tableta, Alcatel 1T od 10 inča i Alcatel 1T od 7 inča, nude jednostavan i elegantan dizajn sa najnovijim Android 8.1 Oreo operativnim sistemom, po pristupačnim cenama. Alcatel 1T serija nastavlja težnju ove kompanije da mobilne tehnologije postanu dostupne korisnicima širom sveta, posebno u domaćinstvima koja žele da zajedno učestvuju u porodičnoj zabavi i deljenju igračkih iskustava.

Alcatel 1T 10

„Danas, više nego ikada, računamo na mobilne uređaje kada je u pitanju povezivanje sa ljudima i zabavom koju volimo, a uz nove Alcatel 1T tablete, pružamo fantastično iskustvo potrošačima širom sveta,” kaže Christian Gatti, predsednik Alcatel Business Division i izvršni potpredsednik kompanije TCL Communication. „Ne samo da su ovo dva najbolja tableta koje smo ikada napravili, već su i dva najpovoljnija tableta sa Android Oreo operativnim sistemom na tržištu, sa cenom manjom od 100 evra.“

Oba tableta imaju specijalni dečiji mod sa unapred učitanim aplikacijama i sadržajem, kao što su igrice, dečija kamera i aplikacija za crtanje, svi izrađeni za naše najmlađe članove porodice. Ovaj režim takođe dolazi sa ugrađenim interfejsom jednostavnim za korišćenje, koji roditeljima daje mogućnost da postavljaju ograničenja prilikom korišćenja. Takođe, u seriju 1T tableta uključen je režim za odmor očiju, koji je dizajniran da smanji plavo svetlo kako bi se ublažio vizuelni zamor i dobilo najprihvatljivije iskustvo gledanja, bez obzira da li je dan ili noć.

ALCATEL 1T 10

Desetoinčni displej Alcatel 1T 10 tableta, koji nudi Wi-Fi konekciju, ujedno je najnoviji i najpristupačniji tablet ikada napravljen. Težak je svega 415 grama i to je najlakši tablet koji možete dobiti u ovoj veličini i cenovnom rangu, a omogućava i lakšu prenosivost kada delite uređaj sa celom porodicom. Dolazi sa baterijom od 4000mAh, koja omogućava vašoj porodici da uživa u zabavi i igranju igrica u trajanju od 8 sati tokom samo jednog punjenja, uz 16GB interne memorije i microSD nadograđenom memorijom do 128GB. Za maksimalnu produktivnost, biće dostupna i Bluetooth tastatura koja će omogućiti brže i jednostavnije kucanje kao i teksturisana zaštita koja će pružiti zaštitu od ogrebotina, prskanja vode i prašine.

ALCATEL 1T 7

Alcatel 1T 7 Wi-Fi je lagani tablet džepne veličine (9,15mm) čija težina iznosi svega 245 g, što ga čini idealnim za korišćenje u kući, ali i van nje. Baterija od 2580mAh pruža do 430 sati rada u režimu mirovanja ili 7 sati korišćenja, pa bez obzira da li ga vi i vaša porodica koristite za gledanje filmova, igranje igara ili obavljate neki drugi posao, o bateriji nećete morati da razmišljate.

Alcatel 1T 7

Alcatel 1T 10 i Alcatel 1T 7 tablet uređaji biće dostupni krajem drugog kvartala širom Evrope, Latinske Amerike i Azije po ceni od 99.99 evra i 69.99 evra. Oba tableta moći ćete da kupite u Premium Black i Bluish Black boji. Za više informacija posetite www.alcatelmobile.com.