Tom Brejdi nam predstavlja Carrera Heuer 01 Special Edition sat

TAG Heuer i Tom Brejdi, ambasador brenda, slavni kvoterbek kluba New England Patriots i petostruki šampion Super Bowl-a, ponosno nam predstavljaju specijalnu ediciju legendarnog modela sata Carrera Heuer 01 hronograf.

TAG Heuer

Brejdi je veoma blisko sarađivao sa brendom na izradi ove specijalne edicije u plavoj nijansi. Sat u plavoj boji, sa elementima crvene i bele je omaž boji dresa kluba New England Patriots. Posebna nijansa plave naročito dolazi do izražaja na plavom brojčaniku i plavom kožnom kaišu sata, koji su akcentovani crvenim detaljima.

TAG Heuer

Brejdi je lično odabrao dvanaestočasovne markere na brojčaniku budući da je i njegov broj dresa 12, pa je na taj način želeo da istakne ono što je njegov zaštitni znak. Svaki sat ima ispis ‘Tom Brady Special Edition’ na pozadini kućišta kao i broj limitirane edicije, uključujući i TAG Heuer logo i Brejdijev potpis.

TAG Heuer

Iza ispisa i autograma delimično je vidljiv inovativni Heuer 01 mehanizam. Samo 466 primeraka ovog sata je kreirano u čast istorijske pobede kada su zahvaljujući Brejdiju, najboljem kvoterbeku svih vremena, New England Patriots savladali klub Atlanta Falcons na Super Bowl kupu. Brejdi je načinio neverovatne poteze, 42 od 63 prolaza prešavši 466 jardi( oko 426 m) Iz tog razloga kreirano je baš 466 primeraka, dok je cena sata $5,600.

TAG Heuer

Sat posedujeTAG HeuerCalibreHeuer 01, Swiss made, automatski kalibar sa balansom frekvencijom od 28,800 vibracija po satu (4Hz) sa snagom rezerve mehanizma od 50 sati i hronografskim radom do 40 sati. Kućište sata je prečnika 43mm i izrađeno je od nerđajućeg čelika dok je narukvica sata izrašena od najfinije teleće kože u plavoj boji.