Toshiba 10.1'' Stand Case

Odlična Toshiba futrola koja je namenjena Excite modelima tableta sa dijagonalom ekrana od 10.1". Napravljena je od veštačke kože i deluje veoma izdržljivo, a kako je pravljena po meri Excite modela, nećete morati da tablet vadite iz futrole zbog slikanja i snimanja pošto postoji otvor za kameru.

Počeli smo upoznavanje sa novim Toshiba modelima tableta (Excite i Encore serije), i mogli da konstatujemo da se radi o veoma kvalitetnim tabletima koji će sigurno naći svoju poziciju na našem tržištu. Ovo prilikom ćemo se pozabaviti dodatnom opremom, konkretno futroli koja je namenjena Excite modelima (Pure, Pro i Write). Iako su originalne futrole obično dosta skuplje u odnosu na konkurenciju, pa se korisnici često odlučuju za neki od univerzalnih modela, Toshiba dodatna oprema je prilično dobrih cena, pa ukoliko tražite futrolu koja će se savršeno slagati uz neki od Excite tableta, ne morate tražiti dalje.

Ključne karakteristike

  • Odličan kvalitet izrade
  • Može poslužiti kao postolje za sto

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Ekran tableta: 10.1"
  • Dimenzije: 272 (L) x 195 (W) x 19 (D)mm
  • Kompatibilnost: TOSHIBA Excite Pure / Excite Pro / Excite Write

Toshiba 10.1'' Stand Case

Prvo što treba reći je da sa dimenzijama od 272x195x19 mm, ova futrola odgovara 10.1" Excite modelima. Ovo je futrola koja je pravljena po meri upravo ovih modela, što je ipak bitno napomenuti pošto bilo koji drugi tablet, makar i iz Toshiba ponude, neće savršeno pasovati. Futrola je spolja izrađena od poliuretanske kože, odnosno veštačke kože u crnoj boji i veoma dobrom finišu koji odgovara modelima iz više klase. Po izgledu najviše podseća na svesku manjeg formata, a iako je prirodna koža definitivno lepša i kvalitetnija, samo ćemo reći da je odabir materijala vrlo dobar zbog veće izdržljivosti i lakšeg održavanja. Možda bi bilo lepo da postoji izbor u više boja, no to je već pitanje ukusa. Ova futrola u svakom slučaju izgleda prilično ozbiljno i kao da je pravljena za poslovne korisnike.

Kada se otvori, vidimo da je unutrašnjost obložena mikrofiberom, što će sprečiti habanje i oštećenje spoljašnjih površina tableta, uključujući naravno i ekran. Montaža tableta je vrlo jednostavna, potrebno je samo na ćoškove navući plastične graničnike, a oni će tablet držati veoma čvrsto, bez šanse da se slučajno pomeri. Vidimo da su bočne stranice tableta slobodne, tako da će portovi i tasteri biti lako pristupačni, a sa zadnje strane vidimo i mali otvor koji odgovara zadnjoj kameri, pa tablet neće morati da se vadi iz futrole kada budete želeli da slikate ili snimate nešto. Poklopac futrole je podeljen po vertikali na dva dela, tako da se lako može saviti da se pretvori u praktično postolje kada tablet treba postaviti na ravnu površinu.

Rezime

Futrola je dosta kvalitetno napravljena i deluje veoma izdržljivo, sa dodatnom funkcijom postolja za sto. Ostavljen je otvor za kameru, a u unutrašnjost futrole postoji i mali džep u kome stoji krpica za ekran, što je zgodan dodatak. Ova futrola nije skupa za ono što nudi, tako da dobija preporuku za sve vlasnike Toshiba Excite modela tableta dijagonale 10.1".

Conclusion

High build quality characterizes the case that seems durable and can be used as a stand. There is an opening for the camera, while in the interior of the case there is a small pocket with screen cloth in it, which is a nice addition. This case is not expensive at all, bearing in mind what it offers, so we do recommend it to all owners of 10.1” Toshiba Excite tablet.

Testirani proizvod je uzorak.

Asbis ustupio: Toshiba 10.1'' Stand Case
zvanični sajt: asbis.rs