Toshiba Satellite C70-C-180 kao odličan desktop replacement

Veliki 17.3-inčni HD+ ekran modela C70-C prikazuje živopisnu i jasnu sliku, dodajući novu dimenziju vašim filmovima, video klipovima i igrama.

Toshiba Satellite C70-C-180

Možete čak i da birate između sjajnog i nereflektujućeg mat ekrana za najbolju moguću sliku, u zavisnosti od uslova osvetljenja u vašem domu. Kvalitet slike upotpunjuje izvanredan zvuk, zahvaljujući kvalitetnim stereo zvučnicima sa Toshiba Audio poboljšanjima.

Toshiba Satellite C70-C-180

Satellite C70-C pokreću snažni Intel ili AMD procesori – da biste mogli da uživate u tečnom radu računara, bez zastoja koji bi prekidali vaš doživljaj. Na 2 TB prostora za skladištenje podataka možete komotno da sačuvate sve svoje digitalne uspomene i multimediju. C70-C je optimizovan za kompletno Windows 10 iskustvo – sa podešenim i testiranim hardverom koji će obezbediti da vaše omiljene aplikacije rade bez zastoja.

Toshiba Satellite C70-C-180

Od jednostavnog i čistog dizajna, Satellite C70-C je model spreman za poneti bilo gde, a nošenje je jednostavno zahvaljujući tankom i robusnom kućištu. Na raspolaganju je crna završna obrada.

Toshiba Satellite C70-C-180

C70-C nudi brojne mogućnosti za povezivanje sa eksternim izvorima i uređajima – tako da možete da pristupite zabavnim ili poslovnim sadržajima i podacima u bilo kom formatu.

Toshiba Satellite C70-C-180

Povežite ga sa igračkim konzolama i drugim uređajima preko HDMI priključka, prebacite sve važne multimedijalne fajlove preko jednog od dva USB 2.0 priključka, ili iskoristite prednosti brzog USB 3.0 priključka. Po želji, prebacite podatke brzo i efikasno preko čitača memorijskih kartica više formata, koji podržava i ultrabrze UHS-I kartice.

Toshiba Satellite C70-C-180

  • Procesor: Peta generacija Intel® Core™ i3-5015U, radni takt : 2.10 GHz
  • Operativni sistem: nema
  • Boja: matirano crna ili bela
  • Sistemska memorija: 4GB (maksimalno moguće ugraditi 16GB)
  • HDD: 1TB
  • Ekran: Toshiba TruBrite® HD+ TFT High Brightness sa LED osvetljenjem 16 : 9, rezolucija : 1,600 x 900 
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce 930M sa NVIDIA Optimus tehnologijom, količina memorije : 2GB VRAM 
  • Dimenzije: širina x dužina x visina : 412.7 x 279.4 x 26.5 mm, težina : 2.6 kg
  • Besplatna NMW garancija ( No Matter What )

Zahvaljujemo se:

Predstavništvo Toshiba za Srbiju toshiba.rs