Uhvatite neuhvatljivo novim Canonovim fotoaparatima bez ogledala EOS M6

Beograd, 28. februara 2017. – Kompanija Canon predstavila je novi model iz linije EOS M. EOS M6 je novi fotoaparat bez ogledala koji u kompaktnom kućištu skriva Canonove najbolje karakteristike. Donosi najnovije iz sveta fotografske tehnologije, uključujući senzor veličine APS-C od 24,2 megapiksela, Dual Pixel CMOS automatsko fokusiranje i DIGIC 7 i nudi brzine i kvalitet DSLR-a u kompaktnom kućištu koje možete nositi bilo kuda. Dizajniran je tako da podstiče kreativno izražavanje – snimanje pomoću LCD ekrana modela EOS M6 otkriva neobične uglove i osiguraće da budete spremni za akciju čim se fotoaparat uključi.

Snaga i lepota u vašim rukama

Snimite sunčane letnje dane ili oblačne zimske večeri pomoću Canonovog procesora DIGIC 7 koji nudi veću snagu obrade kako bi fotografije bile punijih tonova i detaljnije bez obzira na osvetljenje. U kombinaciji s CMOS senzorom od 24,2 megapiksela i Dual Pixel CMOS automatskim fokusiranjem svaki se put postiže kvalitet i brzina kao kod DSLR-a. Za spontane trenutke koje ne možete da kontrolišete – od živahnih uličnih izvođača do akcije visokog intenziteta – EOS M6 snima neprekidno brzinom od 7 sličica u sekundi ili čak 9 sličica u sekundi uz fiksni automatski fokus, tako da nikad nećete propustiti savršeni trenutak. Interna stabilizacija pri snimanju videa u pet osa nudi savršeno glatke Full HD 60p video-zapise koji su mirni i kad ste vi u pokretu te dodatno poboljšani zahvaljujući objektivima s dinamičkim IS-om kao što je to EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

Sony EOS M6

Legendaran EOS dizajn i kontrole

EOS M6 krasi klasičan dizajn kompanije Canon karakterističan za liniju EOS, pa je savršenih dimenzija da ga ponesete u avanture i spreman za snimanje svih onih kreativnih trenutaka koje priželjkujete. Intuitivan velik LCD touch screen koji se može nagnuti i brojčanik kojim se upravlja palcem nude punu kontrolu nad fotoaparatom na dodir prsta i lako rukovanje bez obzira na situaciju.

Povezivanje i deljenje

Uz integrisane mogućnosti povezivanja preko WiFi-ja i NFC-a možete brzo i jednostavno sa svetom da podelite fotografije napravljene EOS M6 aparatom. Moguće je uspostaviti i stalnu vezu između fotoaparata EOS M6 i pametnog telefona preko Bluetooth-a pa možete pregledati fotografije, a da pritom ne morate da vadite fotoaparat iz torbe. Pomoću Bluetootha možete i daljinski napraviti savršen grupni selfi ili fotografisati divlje životinje sa skrivenih mesta, a da ih ne uznemiravate.

Potpuno novo tražilo

Danas je predstavljeno i elektronski vizir EVF-DC2. To je kompaktan i lagan elektronski vizir za oba kompatibilna fotoaparata EOS M, uključujući i EOS M6, kao i ceo niz modela PowerShot. Novi vizir tipa 0,39 obuhvata ekran od 2,36 miliona tačaka koji otkriva svaki detalj, dok stopostotna pokrivenost osigurava da na snimku bude uhvaćeno zaista sve što oko može da vidi. Elektronski vizir EVF-DC2 pokazuje pokrete u realnom vremenu uz brzinu osvežavanja do 120 slika u sekundi i olakšava prelaz sa snimanja pomoću ekrana na ono pomoću vizira i obrnuto jednostavnim podizanjem fotoaparata do nivoa lica, čime se dobija zaista responzivno snimanje. Sa masom od samo 29 g to je kompaktan dodatak savršen za torbe sa opremom svakog fotografa vlasnika aparata EOS M6.

Glavne prednosti fotoaparata EOS M6:

  • mnogo kvaliteta u malim dimenzijama

  • vrhunske performanse kad su vam najviše potrebne

  • nove nivo kreativnosti u snimanju video-zapisa

  • spoj kompaktnog i DSLR fotoaparata

  • podelite fotografije sa svetom, bez žica

Glavne prednosti elektroničkog tražila EVF-DC2:

  • omogućava vrhunsko slaganje kompozicija

  • različit način rada

  • prenosivi dizajn koji možete da ponesete bilo gde