UniFi video kamera za nadgledanje u dnevnim i noćnim uslovima

UniFi Video kamera je deo UniFi sistema za video nadgledanje. Ona snima 720p HD video, danju ili noću u zatvorenom ili na otvorenom. Sadržaji se snimaju pri 30fps, pri čemu je kamera odlična za dnevno ili noćno nadgledanje.

UniFi Video

Kameru karakteriše izdržljiv dizajn, može da se postavi brzo na zid ili tavanicu. Dimenzije sistema su 225x75x75mm, dok je masa od 373 grama. Opremljena je 10/100 Ethernet portom, te slotom microSD kartice.

UniFi Video

Kamera može da snima video i 720p rezoluciji uz H.264 kodek. Podešavanje slike uključuje podešavanja jačine osvetljenja, kontrasta, oštrine, zasićenja, redukcije šuma. Kamera je opremljena ARM 1136-J procesorom i sa 256MB DDR3 memorije.

Specifikacije:

  • Masa: 373 gr
  • Rezolucija 720p
  • Brzina: 30fps
  • Režimi snimanja: dnevno/noćno
  • Mogućnost postavljanja: na zid i tavanicu

Zaključak

Vrlo interesantna kamera za nadgledanje kako u zatvorenom, tako i na otvorenom koja može da snima video u 720p rezoluciji pri 30fps. Kamera se lako postavlja na zid ili tavanicu i poseduje specijalni IR filter.

Conclusion

It is an interesting surveillance camera ideal for both, indoors and outdoors usage that can record 720p videos at 30fps. The camera can be easily mounted on the wall or ceiling and has a special IR filter.