Veeam jača dominaciju Clouda i omogućava korisnicima besplatan program Cloud usluga

Veeam® Software, inovativni pružalac rešenja koja omogućavaju stalnu dostupnost preduzeća (Availability for the Always-On Enterprise), danas je najavio novu inicijativu da pokloni oko 200 miliona dolara putem ekskluzivnog BESPLATNOG Veeam programa cloud usluga. Od ovog trenutka, svaki korisnik koji koristi Veeam za lokalno formiranje rezervnih kopija i povratak podataka sada ima pravo na besplatno cloud formiranje rezervnih kopija i oporavak od havarije kao uslugu (DRaaS) do iznosa od 1,000 dolara od strane Veeam-a i njegovih partnera.

Potezima koji unapređuju njegovu dominaciju u Cloud-u, Veeam Software jača svoje Cloud poslovanje putem većeg broja viših rukovodilaca, novih inovacija i inicijativa kako bi osigurao svoj ekosistem sa više od 14,300 svetskih Veeam partnera pružaoca cloud-a i usluga (VCSP) i 45,000 preprodavaca koji će pomoći korisnicima da ubrzaju usvajanje Cloud-a.

Rešenja dostupnosti koja maksimalno koriste višestruke cloud infrastrukture predstavljaju kritičnu komponentu pri naporima digitalne transformacije svake kompanije. Prema IDC-u, u naredne tri godine, 67 odsto IT infrastrukture i softvera preduzeća biće fokusirano na Cloud. Sa informacijama u jezgru svake organizacije, DRaaS baziran na Cloud-u će biti neophodan da se ispune zahtevi dostupnosti i usaglašenosti u modernoj Cloud eri. Zapravo, Gartner procenjuje da će se DRaaS tržište gotovo utrostručiti u naredne dve godine, dostižući cifru od 3.4 milijarde dolara do 2019. godine.