Veritas NetBackup osvojio priznanje za najbolje rešenje za skladištenje i bekapovanje

Veritas NetBackup 7.7 osvojio je prestižno priznanje CODiE

Zvanično press saopštenje

Veritas Technologies, svetski lider u oblasti upravljanja informacijama, objavio je danas da je njegovo, na tržištu vodeće, rešenje za izradu rezervnih kopija podataka NetBackup 7.7 prestiglo sve konkurentske proizvode koji su nominovani za CODiE nagradu od strane Asocijacije industrije softvera i informacionih tehnologija (Software & Information Industry Association, SIIA) i proglašeno za najbolje rešenje za skladištenje i bekapovanje u 2016. godini. Velike korporacije širom sveta poveravaju NetBackup platformi zadatak zaštite cloud, virtualnih i fizičkih mreža, bez obzira na kojim se od njih podaci nalazili.

Prestižna SIIA CODiE nagrada je vodeća u industrijama softvera i informacionih tehnlogija, a karakteristična je po strogim kriterijumima i ocenjivanjem od strane panela stručnjaka za ovu oblast industrije. SIIA članovi potom pregledaju predloge koji su ušli u finalni izbor i glasaju, a njihova mišljenja se kombinuju s ocenama ekspertskog panela, da bi se došlo do pobednika.

"Počastvovani smo time što su CODiE stručnjaci odali priznjanje NetBackup 7.7 rešenju," rekao je Skot Anderson, stariji potpredsednik kompanije Veritas Technologies zadužen za rešenja za zaštitu informacija. "NetBackup je napredno rešenje za bekapovanje koje korisnicima pruža superioran nivo skalabilnosti, performansi i uvida, kako bi prevazišao složenost modernih data centara i rastućih rizika koji su u vezi sa eksponencijalnim rastom količine podataka.”

NetBackup je imenovan za lidera Gartnerovog magičnog kvadranta i najrašireniji je softver za bekapovanje i povraćaj podataka koga koriste velike korporacije. U kombinaciji sa NetBackup Appliance rešenjem, čini jedno od najskalabilnijih rešenja, omogućavajući firmama da efikasno štite petabajte podataka, a da pri tome ne narušavaju tok svog poslovanja, ali i da veoma brzo pronađu i izvrše povraćaj podataka. Prema najnovijem izveštaju o testiranju performansi, softver NetBackup je bio i do tri puta brži od svog najbližeg konkurenta na testiranju.

Osmišljeni da podrže hibridnu cloud infrastrukturu, NetBackup cloud konektori omogućavaju klijentima da bezbrižno ubrzaju tempo prelaska na cloud koristeći proces podešavanja na jedan klik. Sa širokim skupom podržanih cloud okruženja, korporacije imaju mogućnost da fleksibilno biraju servise za skladištenje na cloud infrastrukturama, da bi obavljali funkciju bekapovanja. . “Dobitnici nagrade SIIA 2016 Business Technology CODiE Award su neki od najinovativnijih proizvoda koji imaju velikog uticaja na poslovne subjekte širom sveta. Prepoznati od strane svojih kolega, dobitnici CODiE nagrada bi trebalo da budu ponosni na prestižno priznanje koje odaje počast izuzetnosti u domenu tehnoloških proizvoda za poslovanje,” rekla je Rijana Kolijer, potpredsednica i upravnica direkcije za softver i usluge u organizaciji SIIA. “Čestitamo svim ovogodišnjim dobitnicima CODiE Award priznanja, zahvaljujući im se na doprinosu koji su dali svako u svojoj industriji.”

O kompaniji Veritas Technologies Corporation LLC

Veritas Technologies LLC omogućava organizacijama da iskoriste svu moć koja je sadržana unutar podaraka sa kojima rade, uz rešenja dizajnirana da budu na usluzi najvećih i najkompleksnijih heterogenih okruženja na svetu. Veritas danas posluje sa 86% kompanija sa Fortune 500 liste, pospešujući dostupnost informacija i obezbeđujući uvide, kako bi one postale još konkurentnije na tržištu.