Viber predstavio sjajne funkcije nove aplikacije za Windows 10

Korisnici će uživati u svim prednostima Vibera kroz novu aplikaciju za Windows 10

Zvanično press saopštenje

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa preko 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, danas predstavlja najnoviju verziju svoje aplikacije za Windows 10. Ova značajna tržišna novina predstavlja rezultat bliske saradnje između Microsofta i Vibera u proteklom periodu, nastala na osnovu predloga da Viber bude jedna od prvih aplikacija na svetu kojoj je ponuđeno da razvije svoju novu verziju za poslednje izdanje Windowsa.

Izazov na koji je Viber odgovorio u toku ovog procesa – postavši prva aplikacija za razmenu poruka koja je razvila svoju do sada najpristupačniju verziju za mobilne telefone, tablete i PC računare – podstaknut je činjenicom da su korisnici Windowsa ujedno i među najviše privrženim i najzadovoljnijim korisnicima Vibera na svetu. Nova verzija Viber aplikacije za Windows 10 rezultat je svojevrsnog podviga koji je nastao kroz blisku saradnju timova programera u Redmondu i Tel Avivu, poduzevši sijaset zahtevnih razvojnih zadataka bukvalno od početka – da bi cilj njihovog zajedničnog rada napokon bio ostvaren.

Neke od najuzbudljvijih novih funkcija koje su od sada dostupne na Viberu za Windows 10 – prethodno van opcija na verzijama za Windows 8 i Windows Phone 8 – sadrže Javne četove, zaštitnu enkripciju sa-kraja-na-kraj i integraciju People aplikacije. Konačni proizvod sadrži sve najvažnije odlike Vibera, najvišeg nivoa funkcionalnosti, podesan za momentalno korišćenje na bilo kom uređaju koji radi na bazi Windows 10 operativnog sistema.

Od danas, Viber ponosno predstavlja novu verziju svoje aplikacije za Windows 10 platformu, u kojoj će uživati milioni korisnika širom sveta !

Saznajte više o novoj verziji Vibera za Windows 10 na: http://www.viber.com/en/blog/2016-05-29/launching-our-windows-universal-app.

Želite da preuzmete aplikaciju što pre? Učinite to preko Windows App Store: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/viber/9wzdncrfj46z

Da biste se detaljno upoznali sa novom verzijom Viber aplikacije za Windows 10 i pročitali šta o celom toku projekta misli menadžment i tim programera kompanije Viber, pođite na Viberov blog post na sledećem linku: http://www.viber.com/en/blog/2016-05-29/launching-our-windows-universal-app Da biste pogledali poseban video posvećen lansiranju nove verzije Viber aplikacije za Windows 10, pođite na sledeći link:https://www.youtube.com/watch?v=kY72T41OEE4

Za folder koji sadrži prikaze ekrana i dodatne vizualije o Viberu za Windows 10, pođite na:

https://drive.google.com/a/viber.com/file/d/0B1o9pkoavxYgNkJ0Vl8zRHliY0E/view?pref=2&pli=1