Vox 32YB200

Najpre moram da napomenem da nisam vlasnik dotičnog primerka, tako da nemam razloga da budem pristrasan, a inače posedujem značajno skuplje modele (42" LG 42LN570S Smart TV i 32" LG 32LN570) i u poređenju sa njima zaključak je sledeći:

Tv u pogledu odnosa cene i dobijenog je super. Display je je stvarno dobar, crna boja je zasićena, bela je bela, nema neprijatan tok kakvav može da se vidi kod pojedinih modela.

Ono što je će verovatno zasmetati je software koji je u odnosu na LG, značajno lošiji, konktreno, kod proporcija slike ne postoji orginal mode, već morate da birate ili 4:3 ili 16:9, naravno tu postje još dva zoom moda. Zatim ne postoji kontinualna promena kanala da dok držite taster P(gore ili dole), neće uvećavati broj kanala 12,13,14,15... već samo će uvećati za 1. Ukoliko više puta pritisnete pomenuti taster, nigde nečete videti na kom ste trenutnom kanalu dok se ne uradi promena kanala i tv ne prikaže sliku, naravno tv poseduje meni sa listom svih kanala tako da se ovaj problem moguće zaobići. Zvuk ne može da se poredi sa LG, ali naravno ni cena ne može :), nedostaju duboki tonovi, ali ono što je dobro, postoji izlaz za slušalice, pa je moguće priključiti zvučnike. Tv poseduje dva USB porta.

Uspešno pušta filmove sa H.264 kodekom, ostale kodeke nisam probao.

Naravno nije Full HD, što za gledanje programa i gledanje filmova, ne pretstavlja nikakav problem, bio sam skeptičan kako će izglednati slika sa računara pri rezoluciji 1366x768, i mislim da je potpuno prihvatljivo.

Sve u svemu za ~20k. nema dileme, dobijate više nego što platite, pod uslovom da radi 3 godine bez greške kolika mu je inače garancija.