Vrhunska kamera za upotrebu u automobilu kompanije Asus

Asus Reco Classic Car Cam je digitalni video rikorder za automobil koji karakteriše f/2.0 otvor blende, ugao snimanja od 140 stepeni za FullHD video visokog kvaliteta po danu i noći kao i u svim vremenskim uslovima.

Asus Reco

Ugrađeni G-Senzor automatski pokreće funkciju vanrednog snimanja u slučaju saobraćajne nezgode. Asus Reco Classic Car Cam koristi HDR snimanje za detaljne video sadržaje iz vozila bilo da je reč o sunčanom danu ili okruženjima koja su slabije osvetljena.

Asus Reco

Ovu kameru pokreće Ambrella čipset i najnoviji Omnivision CMOS senzor koji omogućava da snimate sadržaje u FullHD rezoluciji pri 30fps. Pri brzinama višim od 60km/h ova kamera poseduje sistem za slučaj upozorenja ako dođe do napuštanja trake u kojoj vozite. Sa druge strane, ugrađeni GPS sistem vas upozorava na kamere koje prate brzinu i blizini.

Asus Reco

Zaključak

  • Proizvođač: Asus
  • Model: RECO
  • Tip: Digitalni
  • Dijagonala ekrana: 2.0 inča
  • Mediji: microSD
  • Ostalo: GPS

![Asus Reco]()

Zaključak

Asus je predstavio RECO kameru za ugradnju u vozilo koja omogućava snimanje FullHD video sadržaja pri brzini osvežavanja od 30fps. Ovaj model pored toga što obezbeđuje snimanje onoga što se nalazi ispred vas poseduje i GPS dok pri brzinama višim od 60km/h detektuje ako promenite traku u kojoj se krećete i upozorava vas zvučno i vizuelno.

Conclusion

Asus introduced RECO Car camera allowing you to capture FullHD video contents at 30 fps refresh rate. It capture the road ahead, has built-in G-sensor while at speeds above 60km/h camera activates the lane departure warning system including audio and visual warnings.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 130€

gigatronshop.com