Western Digital My Passport Ultra Metal Edition eksterni hard drajv kapaciteta 1TB

Western Digital je predstavio My Passport Ultra Metal Edition verziju svog modela koju karakteriše dopadljivi metalni dizajn. Ovaj model je dostupan uz WD Backup softver i nudi veoma jednostavan način da izvršite bakcup i sačuvate vaše važne fajlove.

Takođe, vaša privatnost je kompaniji na prvom mestu pa je moguće ako želite da vaši fajlovi budu sigurni podesiti da se njima može pristupiti samo ako se unese odgovarajuća lozinka, dok su sami fajlovi zaštićeni 256-bitnom AES enkripcijom.

Pomenuti model karakteriše 1TB skladištenog kapaciteta tako da imate više nego dovoljno mesta da na njemu uskladištite svoje važne dokumente, drage uspomene u vidu fotografija ali i muzičke i video sadržaje. Drajv ne zahteva nikakvo podešavanje već je dovoljno samo da ga povežete sa svojim računarom i već su vam vaši fajlovi na raspolaganju.

Drajv je oprmeljen ultra brzim USB 3.0 portom pa će prebacivanje fajlova sa i na računar teći veoma brzo, plus sam drajv ne zahteva posebno napajanje već se ono ostvaruje preko USB porta.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Western Digital
  • Model: My Passport Ultra silver
  • Kapacitet: 1TB
  • Vrsta: mehanički
  • Interfejs: USB 3.0
  • Forma: 2.5 inčni

Zaključak

Idealno rešenje za potrebe eksternog skladištenja sadržaja. Western Digital je odlučio da ovaj model smesti u aluminijumsko kućište pa pored toga što je sam drajv bezbedniji i izgled je unapređen. U pitanju je drajv kapaciteta 1TB koji za povezivanje koristi USB 3.0 konekciju i opremljen je hardverskom enkripcijom.

Conclusion

This is the ideal solution when it comes to external content storage. Western Digital has decided to place this model in an aluminum case, so in addition to being safer, the appearance of the drive is updated too. It is a 1TB drive that uses USB 3.0 connection and it is offering hardware encryption.

Zahvaljujemo se:

Atom Computers Bul. Arsenija Čarnojevića 90 lokal 12, 011 / 314 99 54

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 90€

atom.rs